Tomasucci Boekenrek "Fast Big"

Tomasucci Boekenrek "Fast Big"

€ 180
€ 109
39% korting
Verzendkosten: Vrij

In een Notendop

Deze boekenrek “Fast Big” is ideaal om aan de muur te bevestigen en te decoreren of als opslagruimte voor boeken of andere spullen.

Product-details

Inclusief verzendkosten 

Deze deal van Groupon Boekenrek “Fast Big” wordt verkocht door F Lli Tomasucci Srl

  • Boekenrek “Fast Big” zwart of wit

  • Planken gemaakt met ecologische panelen van houtdeeltjes bedekt met melamine mat witte of zwarte afwerking
  • Witte of zwarte staaldraad Ø 7 mm
  • Afmetingen: 75 x 60 x 20 cm (L x B x H)
  • Plankafstand: 26,5 cm
  • Hardware voor wandmontage inbegrepen

Deal-Voorwaarden

"Kerstbezorging: bestellingen die tot 05/12/2022 zijn geplaatst, worden op of vóór 24 december geleverd. Bestellingen na deze datum komen mogelijk niet op tijd voor Kerstmis aan. Bestellingen tussen Kerstmis en Nieuwjaar kunnen langer duren dan geadverteerd. Houd er rekening mee dat er tijdens deze periode een vertraging kan zijn in de antwoorden van de verkoper."


Levering: Inbegrepen in de prijs. Levering binnen circa 14 kalenderdagen. Voor levering vragen wij je mobiele telefoonnummer.
Je bestelling: Bij het afrekenen wordt u gevraagd een afleveradres in te voeren. Afleveradres kan niet worden gewijzigd nadat de bestelling is geplaatst.
Originele prijs: De originele prijs is gebaseerd op de online prijs bij Tomasucci van 18-10-2021.
Meer info: Producten verkocht door F Lli Tomasucci Srl. Klik hier voor het retourbeleid. Voor vragen over je bestelling neem je contact op via: ufficiotecnico@tomasucci.com. Geregistreerd adres:
Via Brigata Garibaldi 25
61122 Pesaro PU
IT.

Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.