sluit
TTD Launch

Boerke Mutsaers

Vijverlaan 2, Tilburg

3-gangendiner à la carte bij Boerke Mutsaers in Tilburg

Kies optie

In een Notendop

Kies bijvoorbeeld voor een garnalencocktail vooraf, voor varkenshaas omwikkeld met spek als hoofdgerecht en kaas met een wit wijntje toe

Groupon-beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle Groupon-beoordelingen zijn van mensen die deals hebben ingewisseld bij deze partner. Beoordelingsverzoeken worden per e-mail verzonden naar klanten die de deal hebben gekocht.

Over deze deal

  • 3-gangendiner à la carte
  • Aanvang tussen 17.30 en 19.00 uur
  • Kies een voor-, hoofd- en nagerecht vrij van de kaart
  • Denk bijvoorbeeld aan Toscaanse vissoep of een Brussels wafeltje met gerookte zalm vooraf
  • Aan gegratineerde zeebaars, herftstoverij of varkenshaas als hoofdgerecht
  • En een kaaskrukje, citroenijs of warme appeltaart met ijs als dessert
  • Bekijk het actuele menu op de website van Boerke Mutsaers

Deal-Voorwaarden

Exclusief drankjes. Minimaal 24 uur van tevoren reserveren. Verplicht via Bookingtool reserveren op groupon.nl/reservations. Niet geldig op feestdagen. Vanaf het moment van aankoop geldig t/m 21 juni 2023 op dinsdag, vrijdag, zaterdag en zondag voor diner met aanvang tussen 17.30 en 19.00 uur. Annuleer minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon. Maximaal 1 groupon(s) per persoon te gebruiken, maar 1 groupon(s) te koop als cadeau. Mag om de 30 dagen opnieuw gekocht worden.

Over Boerke Mutsaers

Ervaar bourgondische gastvrijheid bij het Tilburgse Boerke Mutsaers. In het restaurant, in het partycentrum of in een van de conferentiezalen. Bij deze horeca-onderneming in het westen van de stad staat eigenaar Raymond aan het roer en zwaait chef-kok Niels de scepter. De gastvrije heren, de groene omgeving en de regelmatig wisselende menukaart nodigen je van harte uit om plaats te nemen op het terras - waar het in de zomer prima toeven is met een glas wijn in de ene hand en een bitterbal in de andere - of in het restaurant, waar je zowel met de lunch als met het avondeten aanschuift voor een stevige maaltijd.