Categorieën
Je winkelwagen is leeg!

Tijd om deze snoodaard te vullen met fantastische producten zoals elektronica, gadgets, huishoudelijke artikelen, kado's en andere fraaie aanbiedingen van Groupon Producten.

Geen nieuwe meldingen

Boldking: scheerpakket naar keuze met scheermesjes + extra's

Kies optie
Meer dan 10 keer bekeken vandaag, dus handel nu!

In een Notendop

Ga voor het basispakket met scheermesjes en houder of pak het extra smooth aan met een uitgebreid scheerpakket met verzorgingsproducten.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
A
Arina
1 beoordelingen1 beoordelingen
juni 10, 2020
Prima!
S
Sandy
1 beoordelingen1 beoordelingen
juni 10, 2020
Heel goed

Over deze deal

Nadat je deze deal hebt gekocht, moet je de website bezoeken die op je groupon staat om deze daar in te wisselen.

  • Een basis scheerset - 4 scheermesjes en een houder
  • Naar keuze met verzorgingsproducten: silky smooth scheergel en aftershave gezichtscrème
  • Bestel dit messcherpe pakket uiterlijk 31 december 2021
Pakket “The Kit” Pakket “The Set”
4 losse mesjes 4 losse mesjes
Rubberen houder + zuignap Rubberen houder + zuignap
  Foaming Shave Gel 75 ml
  Aftershave Cream 25 ml

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 31 december 2021.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Bijkomende kosten: als je niet voor BoldkingRepeat kiest, betaal je voor The Kit € 1 extra en voor The Set € 3 extra aan Boldking.
Bestellen: je ontvangt je groupon via e-mail, bestel daarmee uiterlijk 31 december 2021 je product. Bestellen voor The Kit doe je op https://www.boldking.com/nl/nl-nl/products/the-kit en bestellen voor The Set doe je op https://www.boldking.com/nl/nl-nl/products/the-set. Vul bij het afrekenen je groupon-code in bij het daarvoor bestemde veld.
Meer info: alleen geldig voor het product op jouw aangekochte groupon. Alleen geldig voor nieuwe Boldking-klanten. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Boldking

Tegenwoordig hoef je niet meer met een blote kaaklijn rond te paraderen, zoals je opa dat vroeger wel deed. Baarden zijn een vast onderdeel geworden van het straatbeeld, ook zeker op de werkvloer. We scheren nu ook andere plekken en dit vergt een nieuwe blik op scheermesjes. Dit hebben ze bij Boldking messcherp in de smiezen, want in deze webshop koop je fijne scheermesjes. Je kan bijvoorbeeld beginnen met een startset, voor je eerste Boldking-scheerervaring. Dan zal je merken dat de flexibele mesjes ook moeilijke plekken kunnen bereiken. Niet voor niets zijn deze scheermesjes gemaakt voor "every body".

Maar bij Boldking bestel je meer: huidverzorgingsproducten bijvoorbeeld, om van die 20 minuten in de badkamer een algeheel fijne ervaring te maken. Ook aan het milieu is gedacht: alle verpakkingen zijn van karton en je kan er zelfs voor kiezen de mesjes te laten recyclen. Last but not least: met de Repeat Service zorgt Boldking voor een lager tarief voor 4 nieuwe scherpe mesjes op een moment dat jou uitkomt. Maar niet alleen een fijn bijgewerkt gezicht maakt de man, ook fijne boxershorts doen dat in grote mate. Mooi dat Boldking die ook aanbiedt dus: handgemaakt van zacht bio-katoen.