sluit
TTD Launch

Boom Chicago

Boom Chicago

Kies optie

In een Notendop

Haal je Very Important Bottom-tickets voor Boom Chicago en probeer niet van je stoel te vallen terwijl je lacht met ludieke shows.

Over deze deal

  • Entree voor een Boom Chicago-show naar keuze
  • VIB of Very Important Butt-plekken op basis van beschikbaarheid
  • Het kan voorkomen dat je een stoel boven toebedeeld krijgt als het te druk is

  • Geldig voor alle shows
  • Maak het mee vóór 10 januari 2023
  • Locatie: Boom Chicago, Rozengracht 117, 1016 LV, Amsterdam

Verheug je nu al op shows als “Improv Spectacular”, de show die Boom Chicago beroemd maakte! Deze zeer grappige avond met de mainstage cast begint groots en wordt niet langzamerhand minder. Op basis van suggesties van het publiek, zetten Boom’s comedy supersterren uw ideeën om in geweldige personages, scènes en zelfs liedjes. Kies een show die u het meest aanspreekt en begin met aftellen tot showtime.

Het aanbod aan Boom Chicago-shows is uitgebreid: wat je in ieder geval kan verwachten zijn vliegensvlugge improvisaties, scherpe sketches en uitdagende onderwerpen. Of je nou zin hebt in een avondje voor jezelf of met je hele vriendengroep op stap wil, er is voor ieder wat wils.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: uitsluitend geldig voor een show naar keuze in Boom Chicago. Geldig t/m 10 januari 2023.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Reserveren: online inwisselen op https://fareharbor.com/embeds/book/boomchicago/items/date/2021-11-01/2021/11/?flow=625766&asn=grouponeuro&sheet=359406&full-items=yes; inwisselinstructies op de groupon
Meer info: niet geldig i.c.m. andere acties. De waarde van deze deal is gebaseerd op de online kassaprijs. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Boom Chicago

Mensen die van onvoorspelbare, energieke en snelle comedy houden zijn bij Boom Chicago aan de Rozengracht in Amsterdam aan het komische adres. De troupe van Boom toont een swingende combi van gescripte scènes, improvisatie, multimedia en muziek in hun befaamde comedy shows. En ze geven ook privéshows en -recepties. Om het helemaal avondvullend te maken en om de schuddebuiken ook te vullen heeft Boom Chicago een speciale pop-up kitchen in het leven geroepen. Hier kan je op reservering een genoegzaam hapje eten