sluit
Gebruik code VAKANTIE en krijg tot 25% korting op Lokaal. Eindigt morgen. Uitzonderingen mogelijk.

Ticket voor een show naar keuze bij Boom Chicago in het centrum van Amsterdam

Boom Chicago

Kies optie
Meer dan 30 keer bekeken vandaag, dus handel nu!

In een Notendop

Haal je Very Important Bottom-tickets voor Boom Chicago en probeer niet van je stoel te vallen terwijl je lacht met ludieke shows.

Over deze deal

 • Entree voor een Boom Chicago-show naar keuze
 • VIB of Very Important Bottom-plekken op basis van beschikbaarheid
 • Het kan voorkomen dat je een stoel boven toebedeeld krijgt als het te druk is

 • Geldig voor alle shows
 • Maak het mee vóór 10 januari 2023
 • Locatie: Boom Chicago, Rozengracht 117, 1016 LV, Amsterdam

Verheug je nu al op shows zoals improvisatietheater “Sunday Night Live” en “Sitcom”, een comedyshow in 90’s stijl, toen elk televisieprobleem nog opgelost werd binnen een half uur, inclusief reclames. Kies zelf een show die je het meest aanspreekt en het aftellen tot showtime kan beginnen.

Het aanbod aan Boom Chicago-shows is uitgebreid: wat je in ieder geval kan verwachten zijn vliegensvlugge improvisaties, scherpe sketches en uitdagende onderwerpen. Of je nou zin hebt in een avondje voor jezelf of met je hele vriendengroep op stap wil, er is voor ieder wat wils.

 • Met betrekking tot corona-proof genieten
  • Alles vindt plaats in de grote theaterzaal met hoge plafonds en veel ruimte
  • De openingstijden zijn vervroegd zodat je niet allemaal tegelijk naar binnen hoeft en je juist gepaste afstand kan bewaren
  • Daarnaast heb je genoeg tijd om iets te eten en drinken in de pop up kitchen
  • Het enige dat je hoeft te doen is vooraf reserverenAls het evenement wordt geannuleerd vanwege overmacht of enige aanbeveling van het ministerie van Volksgezondheid, krijg je natuurlijk de volledige aankoopprijs vergoed. Als een evenement wordt uitgesteld, betalen we het betaalde aankoopbedrag op verzoek terug.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: uitsluitend geldig voor een show naar keuze in Boom Chicago. Geldig t/m 10 januari 2023.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Reserveren: online inwisselen op https://fareharbor.com/embeds/book/boomchicago/items/date/2021-11-01/2021/11/?flow=625766&asn=grouponeuro&sheet=359406&full-items=yes; inwisselinstructies op de groupon
Meer info: niet geldig i.c.m. andere acties. De waarde van deze deal is gebaseerd op de online kassaprijs. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Boom Chicago

Mensen die van onvoorspelbare, energieke en snelle comedy houden zijn bij Boom Chicago aan de Rozengracht in Amsterdam aan het komische adres. De troupe van Boom toont een swingende combi van gescripte scènes, improvisatie, multimedia en muziek in hun befaamde comedyshows. En ze geven ook privéshows en -recepties. Om het helemaal avondvullend te maken en om de schuddebuiken ook te vullen heeft Boom Chicago een speciale pop-up kitchen in het leven geroepen. Hier kan je op reservering een genoegzaam hapje eten.