sluit
TTD Launch

Ticket voor een show naar keuze bij Boom Chicago in het centrum van Amsterdam

Boom Chicago

Kies optie
Tot -10% korting op de verkoopprijs, max. € 50
Promotiecode DEAL. Eindigt 6-6.
Code toepassen
Dit artikel verkoopt snel, dus handel nu!

In een Notendop

Haal je Very Important Butt-tickets voor Boom Chicago en probeer niet van je stoel te vallen terwijl je lacht tijdens ludieke shows.

Over deze deal

Nadat je deze deal hebt gekocht, moet je de website bezoeken die op je groupon staat om deze daar in te wisselen.

  • Entree voor een Boom Chicago-show naar keuze
  • VIB of Very Important Butt-plekken op basis van beschikbaarheid
  • Geldig voor alle shows met VIB seats beschikbaar
  • Maak het mee vóór 10 juli 2023
  • Locatie: Boom Chicago, Rozengracht 117, 1016 LV, Amsterdam

Verheug je nu al op shows als "Improv Spectacular", de show die Boom Chicago beroemd maakte! Deze zeer grappige avond met de mainstage cast begint groots en wordt niet langzamerhand minder. Op basis van suggesties van het publiek, zetten Boom's comedy supersterren jouw ideeën om in geweldige personages, scènes en zelfs liedjes. Kies een show die je het meest aanspreekt en begin met aftellen tot showtime.

Het aanbod aan Boom Chicago-shows is uitgebreid: wat je in ieder geval kan verwachten zijn vliegensvlugge improvisaties, scherpe sketches en uitdagende onderwerpen. Of je nou zin hebt in een avondje voor jezelf of met je hele vriendengroep op stap wil, er is voor ieder wat wils.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: uitsluitend geldig voor een show naar keuze in Boom Chicago. Geldig t/m 10 juli 2023.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Reserveren: online inwisselen op https://gr.pn/3kXnER3; bekijk de inwisselinstructies op de groupon
Meer info: niet geldig i.c.m. andere acties. De waarde van deze deal is gebaseerd op de online kassaprijs. De VIB-plekken zijn op basis van beschikbaarheid. Het kan voorkomen dat je op een andere plaats komt te zitten als het te druk is.

Over Boom Chicago

Mensen die van onvoorspelbare, energieke en snelle comedy houden zijn bij Boom Chicago aan de Rozengracht in Amsterdam aan het komische adres. De troupe van Boom toont een swingende combi van gescripte scènes, improvisatie, multimedia en muziek in hun befaamde comedy shows. En ze geven ook privéshows en -recepties. Om het helemaal avondvullend te maken en om de schuddebuiken ook te vullen heeft Boom Chicago een speciale pop-up kitchen in het leven geroepen. Hier kan je op reservering een genoegzaam hapje eten