sluit
TTD Launch

Borca Online

Weimarstraat 39, Den Haag

iPad-reparatie: vervangen van glas of touchscreen bij Borca Online in Den Haag-Regentessekwartier

Kies optie
Tot -10% korting op de verkoopprijs, max. € 50
Promotiecode LOKAAL. Eindigt 10-6.
Code toepassen

In een Notendop

Gooi er niet met de pet naar en laat je iPad door professionele handen fiksen, bijvoorbeeld als je scherm of touchscreen kapot is.

Groupon-beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

  • Laat het glas of touchscreen van je iPad repareren
  • iPad 2, 3 en 4, iPad Air 1 en iPad Mini 1, 2 en 3
  • Geen reservering nodig, ga gewoon langs
  • Op de schermreparatie krijg je 6 maanden garantie, behalve bij val- en waterschade

Je glas of touchscreen van je iPad in gruzelementen zien vallen, is een glashard gevoel. Gelukkig weten ze bij Borca Online in Den Haag heel goed hoe ze jouw gebroken hart weer kunnen helen. Met deze iPad reparatie deal ben je zonder reservering welkom bij Borca Online om het glas van de meeste modellen iPads te laten vervangen voor een mooi, strak egaal exemplaar. Terwijl jij bedenkt hoe je een herhaling van het voorval kan voorkomen, gaat de reparateur van dienst snel aan de slag, zodat je binnen no-time weer aan de slag kan met je favoriete handheld.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op dinsdag t/m zaterdag (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Reserveren: niet nodig. Neem je afgedrukte groupon mee naar de winkel.
Meer info: op je schermreparatie krijg je 6 maanden garantie (m.u.v. val- en waterschade). Als Groupon-lid krijg je korting op accessoires voor je gerepareerde apparaat, vraag hiernaar in de winkel. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Happy Repair

Bij Happy Repair in Den Haag ben je aan het kundige adres voor reparaties in allerlei vormen en maten. Hun 'fixers' kunnen je smartphone of tablet van nieuwe onderdelen voorzien, je PC, laptop of gameconsole repareren en je helpen met het installeren van software en andere computerproblemen. Je kan gerust binnenwandelen in de winkel, even bellen of online een afspraak maken.