sluit
TTD Launch

Medic Beauty

Huissensestraat 59, Arnhem

Botuline-toxine behandeling voor fronsrimpels, voorhoofdrimpels en/of kraaienpootjes bij Medic Beauty in Arnhem

Kies optie
Tot -10% korting op de verkoopprijs, max. € 50
Promotiecode DEAL. Eindigt 6-6.
Code toepassen

In een Notendop

Een injectie met botuline-toxine laat de spieren ontspannen, om fijne lijntjes en rimpels tegen te gaan.

Groupon-beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle Groupon-beoordelingen zijn van mensen die deals hebben ingewisseld bij deze partner. Beoordelingsverzoeken worden per e-mail verzonden naar klanten die de deal hebben gekocht.

Over deze dealKijk uit. Jezelf mooier maken kan lelijk uitpakken. Een geslaagde ingreep begint bij een geschikte arts.

 • Botuline-toxine behandeling voor 1, 2 of 3 zones
 • Botox behandeling is exclusief nacontrole
 • Met verplicht intakegesprek om te controleren of je geschikt bent voor de behandeling
 • Minimale leeftijd: 18 jaar
 • Alleen voor nieuwe klanten
 • Kies uit de volgende zones:
  • Voorhoofdrimpels - horizontale rimpels op het voorhoofd
  • Fronsrimpels - verticale rimpels tussen de wenkbrauwen
  • Kraaienpootjes - rimpels aan de weerszijden van de ogen
 • De behandeling duurt ongeveer 30 minuten
 • En het resultaat blijft gemiddeld 3-6 maanden zichtbaar
 • Gemiddeld 1 à 2 behandelingen nodig voor optimaal resultaat

Over de behandeling:

Botuline-toxine is een eiwit dat wordt ingezet om de kleine spiertjes die rimpels veroorzaken te doen ontspannen. Zo kan de huid zich vervolgens ook ontspannen om een zachter, frisser uiterlijk met minder lijntjes en plooien te laten ontstaan. Botuline-toxine wordt ook ingezet tegen migraine, putjeskin, tandvleeslach en overmatig transpireren – het laatste is een lastig te behandelen aandoening van oksels, handen en/of voeten. Bepaal voor jezelf nu al, of pas tijdens het uitgebreide consult vooraf, welke zone(s) je laat behandelen.

Deal-Voorwaarden

Alleen geldig voor nieuwe klanten. Minimum leeftijd 18 jaar. Verplicht telefonisch reserveren op 0611 331 467. Niet geldig op feestdagen. 4 maanden geldig vanaf het moment van aankoop op maandag t/m zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals. De 14-dagen annuleringstermijn is niet van toepassing op geboekte vouchers. Reserveringen kunnen tot 24 uur vóór de afspraak gewijzigd of geannuleerd wirden. Er is géén restitutie meer mogelijk na deze annulering / wijzigingsperiode. Het is raadzaam voorafgaand aan chirurgische ingrepen medisch advies in te winnen. Maximaal 1 groupon(s) per persoon te gebruiken, maar 10 groupon(s) te koop als cadeau. Consult vereist, als blijkt dat je niet geschikt bent voor de behandeling, krijg je je geld terug. Niet geldig i.c.m. andere acties.

Over Medic Beauty

Bij Medic Beauty in Arnhem zijn ze gespecialiseerd in huidverbeterende en cosmetische behandelingen. Deze worden hier uitgevoerd met o.a. injectables als botox en fillers, microneedling en laserbehandelingen. Welke behandeling het beste bij jouw wensen aansluit wordt samen met jou besproken tijdens een oriënterend intakegesprek en vervolgens met precisie uitgevoerd door een ervaren arts. Ook qua nazorg zit je bij Medic Beauty goed, want je krijgt na elke behandeling instructies mee.