top-rated-merchant Hoogst beoordeelde deal-aanbieder

Hoogst beoordeelde deal-aanbieder

Brasserie Le Nord is een top-ondernemer met een gemiddelde beoordeling van 4,5 sterren of hoger op basis van minimaal 400 beoordelingen.

Brasserie Le Nord

Soestdijkseweg Noord 492, Bilthoven

5-gangenmenu van de chef in een authentieke boerenhoeve voor 2 tot 6 personen bij Brasserie Le Nord in Bilthoven

Kies optie

In een Notendop

De Franse keuken maar dan in een modern en lichter jasje, en daar dan vijf gangen achter elkaar van.

Groupon-beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Tijdens de beruchte kokke-rellen van 1976 gingen vijftig chefs elkaar te lijf met spatels en ander keukengereedschap om uiteindelijk samen gebroederlijk een diner te bereiden én te verorberen. Begraaf de strijdbijl en pak je bestek bij Brasserie Le Nord.

Kies uit 4 opties

  • € 44,99 voor een 5-gangenmenu van de chef voor 2 personen (waarde € 90)
  • € 67,99 voor een 5-gangenmenu van de chef voor 3 personen (waarde € 135)
  • € 89,99 voor een 5-gangenmenu van de chef voor 4 personen (waarde € 180)
  • € 134,99 voor een 5-gangenmenu van de chef voor 6 personen (waarde € 270)

In deze authentieke boerenhoeve schuif je samen aan voor een uitgebreid 5-gangenmenu, speciaal samengesteld door de chef. De Franse keuken verschijnt in de vorm die de chef die dag voor ogen heeft, zodat je diner nog even een verrassing is. Op de reguliere kaart staan o.a. gerechten als soupe de poisson, ceviche, spareribs Le Nord, côte de boeuf en Mc Macaron. Uiteraard houden de Fransen van een goede wijn bij het eten dus op die kennis kun je bij Brasserie Le Nord ook vertrouwen.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: minimaal 2 uur vooraf via reserveren.groupon.nl.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Exclusief drankjes. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Brasserie Le Nord

In het noorden van Bilthoven - midden in de driehoek Hilversum, Amersfoort, Utrecht - staat een omgebouwde boerderij uit 1885 waar nu Brasserie Le Nord in is gevestigd. Hier kan je terecht voor Franse crème-de-la-crème gerechten zoals de klassieke escargots, de steak tartare met frites of een goede bouillabaisse. Wie in is voor een smaakvol aventure kan bij deze brasserie een duik in het diepe nemen met het 'Menu du chef', waar je de Franse keuken proeft maar dan met een moderne en lichtere twist. Niet de minste chef trouwens want Grégory Nicole heeft zijn sporen niet alleen in Amsterdam verdiend, maar ook ver daarbuiten. Uiteindelijk besloot Grégory weer terug te gaan naar zijn roots van het Franse platteland. Buiten, dichter bij de natuur, verder weg van de stad. Dat creëerde tijd, meer tijd voor producten, meer tijd voor koken en meer tijd voor zijn gasten.