Geen nieuwe meldingen

Set van 4 Cambridge zebra-mokken van fijn porselein

Cambridge zebra-mokken

Tot 45% korting.

In een Notendop

Ontworpen in Engeland en geïnspireerd door de natuur, zal deze Jungle Zebra-mok een vleugje luxe toevoegen aan elke theepauze.

Product-details

  • Ontworpen in Engeland en geïnspireerd door de natuur, zal deze Cambridge Gold Jungle Zebra-mok een vleugje luxe toevoegen aan elke theepauze
  • Gemaakt van fijn porselein
  • Deze luxe limited edition-mok heeft echte vergulde details met een elegant zebra-ontwerp en behoudt zijn kwaliteit
  • Met de hand wasbaar
  • Royale inhoud van 400 ml
  • Deze mok is een fatsoenlijk cadeau voor dierenliefhebbers of gewoon voor de lol, met een stevig handvat en een soepele vorm die leuk is om vast te houden

Voorwaarden

Leveringen voor Kerst: bestellingen van voor 06.12.2019 worden op of voor 24 december geleverd. Bestellingen hierna zijn mogelijk niet op tijd voor Kerst. Leveringen tussen Kerst en Oud en Nieuw kunnen langer duren dan normaal.
Levering: € 2,99 (niet inbegrepen). Levering binnen circa 14 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.

By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.