Geen nieuwe meldingen

Carlitos Gardel

Frans Halsstraat 89, Amsterdam

Argentijnse lendensteak of zalmmoot voor 2, 3 of 4 personen bij Carlitos Gardel

Kies optie

In een Notendop

Je sappige steak of zalmmoot wordt in een fijne Argentijnse sfeer geserveerd met salade en friet, aardappeltjes of rijst.

Over deze deal

Aanbevelingsbadge

Kies uit 3 opties

  • € 19,99 voor een Argentijnse lendensteak (300 gram) of zalmmoot van de grill voor 2 personen (waarde € 53)
  • € 29,99 voor een Argentijnse lendensteak (300 gram) of zalmmoot van de grill voor 3 personen (waarde € 79,50)
  • € 38,99 voor een Argentijnse lendensteak (300 gram) of zalmmoot van de grill voor 4 personen (waarde € 106)

Met 2, 3 of 4 personen geniet je van een Argentijnse churrasco, oftewel een lendensteak, van maar liefst 300 gram. Moet genoeg zijn, maar natuurlijk is dat niet alles. Je steak wordt geserveerd met salade en friet, aardappeltjes of rijst. Hou je meer van vis, dan kan je ook kiezen voor een zalmmoot van de grill. Uiteraard krijg je hier ook salade en friet, aardappeltjes of rijst bij, en daarbovenop nog eens een kopje koffie of thee toe.

Carlitos Gardel

De naam van dit restaurant, Carlitos Gardel, komt van de naam van de grootste Argentijnse tangozanger. En zingen van genot zal je, want de chef bakt vrij sappige kwaliteitssteaks. In het restaurant is de sfeer goed en Argentijns. Carlitos Gardel ligt ook nog eens direct naast de Albert Cuypmarkt en heeft is dus een toplocatie voor een avondje uit.

Facebook

Wat je moet weten

Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop op dinsdag t/m zondag.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado. Let op: Groupon-promotiecodes kunnen niet gebruikt worden voor deze deal.
Reserveren: minimaal 48 uur vooraf via reserveren.groupon.nl.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Exclusief drankjes (m.u.v. een kopje koffie of thee als je voor de zalmmoot kiest). Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Carlitos Gardel