Geen nieuwe meldingen

Clinic63

8 locaties

Tanden bleken met behulp van laserlicht voor 1 of 2 personen bij Clinic63

Kies optie

In een Notendop

Krijg in 20 minuten wittere tanden met behulp van natriumcarbonaat en laserlicht.

Over deze deal

Kies uit 3 opties

  • € 49 voor tanden bleken voor 1 persoon (waarde € 99)
  • € 75 voor “extra wit”, tanden bleken voor 1 persoon (waarde € 170)
  • € 96 voor tanden bleken voor 2 personen (waarde € 198)

Tanden bleken

Voor het bleken van je tanden wordt gebruikgemaakt van de Ultra Smile Express-laser. In 20 minuten kunnen je tanden tot maximaal 7 tinten lichter worden, afhankelijk van de staat van je gebit.

Tijdens de behandeling krijg je een bitje met natriumcarbonaat in je mond. Dit non-peroxide middel dringt diep in de poriën van je tanden door en verwijdert de moleculen die je tanden laten verkleuren. Het middel wordt geactiveerd door het licht van de laser. De Ultra Smile Express-behandeling duurt 20 minuten en kan bovendien 24 uur na de eerste sessie herhaald worden voor nog wittere tanden. De Ultra Smile Express kan ook toegepast worden wanneer je vullingen, veneers of kunsttanden hebt.

In de keuze voor Extra wit krijg je twee bitjes na elkaar geplaatst. De extra behandeling draagt bij tot een sneller zichtbaar resultaat.

Clinic63 raadt je wel aan om na de behandeling 4 uur geen koffie of thee te drinken, niet te roken en geen kleurstof houdende dranken of voedingsmiddelen te nuttigen. Water drinken binnen die tijd mag je wel.

Clinic63

Clinic63 is een kliniek waar cosmetische professionals dagelijks hun beste en mooiste beentje voor zetten om maximale resultaten en tevreden klanten te krijgen. Bij iedere behandeling worden passende cosmetische producten gebruikt, die geen schadelijke stoffen bevatten en van hoge kwaliteit zijn. Clinic63 heeft vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Utrecht, Den Bosch, Haarlem, Nijmegen, Laren en Maastricht.

Fine Print

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht telefonisch op 088 015 7100, o.v.v. Groupon.
Meer info: afhankelijk van de staat van je gebit kan het tot 7 tinten lichter worden. Vanaf de behandeling wordt aangeraden geen koffie of thee te drinken, niet te roken en geen kleurstof houdende dranken of voedingsmiddelen te nuttigen. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Clinic63