Geen nieuwe meldingen

Kalknagel-behandeling met laser bij Clinic 63 in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Meerssen

Beperkte tijd beschikbaar!
20+ bekeken vandaag
Kies optie

In een Notendop

Ga je schimmelnagels te lijf met een ClearChoice-laser om je voeten weer te laten stralen.

Over deze deal

 • Drie behandelingen voor 1, 3, 5 of 10 kalknagels/schimmelnagels (onychomycosis)
 • De ClearChoice-laser wordt ingezet om de schimmel onschadelijk te maken
 • Behandeltijd ongeveer 10 minuten per voet
 • Resultaat doorgaans zichtbaar na 7-9 maanden
 • De behandelingen zijn geldig bij de volgende locaties van Clinic63:
  • Amsterdam: maandag t/m vrijdag
  • Den Haag: maandag t/m vrijdag
  • Eindhoven: donderdag, vrijdag
  • Meerssen: maandag

Een schimmelnagel - ook wel kalknagel genoemd - is een verkleurde, verdikte, brokkelige nagel die geïnfecteerd is met een huidschimmel. Door besmetting via bijvoorbeeld een badkamer-, sauna- of zwembadvloer, via textiel of via een geïnfecteerde teen of huid komt die schimmel onder je nagel(s). De behandeling met de ClearChoice-laser is ontwikkeld om diep binnen te dringen in de nagel en de schimmel aan te pakken zonder de nagel, het nagelbed of de omliggende huid te beschadigen. Het aangetaste deel van de nagel groeit uit en maakt na enkele maanden tot langer dan een jaar plaats voor een gezonde nagel.

Moet je weten

Voorwaarden en nuttige informatie

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m vrijdag, afhankelijk van de gekozen optie (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht van tevoren telefonisch op 088 015 7100, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Niet geldig i.c.m. andere acties. Minimumleeftijd: 18 jaar. Resultaat kan niet worden gegarandeerd. Bij aankomst vul je een Informed Consent in en worden er foto's gemaakt in het belang van de behandeling en het resultaat. Minimaal 4 weken pauze tussen behandelingen. Raadzaam is om de nagel te laten frezen en om schone sokken mee te nemen naar de behandeling. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Locatie

Je kan deze deal gebruiken op 4 locaties

Over Clinic63

Bij Clinic63 kan je op zeven locaties in Nederland - Amsterdam, Den Haag, Den Bosch, Eindhoven, Meerssen, Nijmegen en Velp - terecht voor lichaamsbehandelingen die de natuur een handje helpen. Zowel cosmetisch als medisch kunnen bepaalde uiterlijke kenmerken je in de weg zitten en daar bieden de dokters en huidtherapeuten van Clinic63 je vakkundige hulp bij. De behandelingen variëren van injectables als botuline-toxine en fillers tot niet-invasieve plasmabehandelingen voor gezichtscorrecties. Maar ook laserbehandelingen voor o.a het verwijderen van acne, ongewenste haargroei of tatoeages kan je aan de professionals van Clinic63 overlaten.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.