Mitra De Nieuwe Bourgondiër

Veerpromenade 21, Papendrecht

Cocktail workshop voor 2-6 personen bij Mitra De Nieuwe Bourgondiër in Papendrecht

Kies optie
Tot -5% korting op de verkoopprijs, max. € 20
Promo Code KADO20. Ends 5-12.
Code toepassen
Meer dan 10 keer bekeken vandaag, dus handel nu!

In een Notendop

Leer de fijne kneepjes van het vak en ga aan de slag met het maken van je eigen cocktail met de verschillende dranken, spullen en tools.

Groupon-beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

  • Cocktail workshop
  • Inclusief hapjes
  • Kom met 2, 3, 4 of 6 personen
  • In het proeflokaal staan alle dranken, spullen en tools voor je klaar om aan de slag te gaan
  • Je leert van de mixologist over diverse cocktails en de bar tools worden toegelicht
  • Hiermee ga je je eigen cocktail van A tot Z maken

Deal-Voorwaarden

Minimum leeftijd 18 jaar. Verplicht telefonisch of via e-mail reserveren op 078 22 111 11 of via info@mitra-denieuwebourgondier.nl, o.v.v. Groupon.. 4 maanden geldig vanaf het moment van aankoop op dinsdag t/m zondag (m.u.v. feestdagen) Je kan meerdere groupons per persoon kopen en gebruiken. Minimaal 24 uur van tevoren annuleren, anders vervalt de geldigheid van je groupon. Toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals. Niet geldig i.c.m. andere acties. Mag om de 30 dagen opnieuw gekocht worden.

Over Mitra De Nieuwe Bourgondiër

De naam zegt het eigenlijk al: Mitra De Nieuwe Bourgondiër is een omgeving voor mensen die houden van gezelligheid, lekker eten en uiteraard lekker drinken, maar wel op een bewuste manier. Hiervoor is een oud dijkpand omgetoverd tot een modern drankparadijs. Beleving, kwaliteit en bewust genieten staat hier centraal en daarom heeft Mitra De Nieuwe Bourgondiër 'beleefplekken' gecreëerd. In het proeflokaal worden groepen ontvangen die met veel passie verteld worden over de verschillende bieren, wijnen en andere dranken. Kom langs bij Mitra De Nieuwe Bourgondiër in Papendrecht en beleef het 'nieuwe bourgondische leven'.