Geen nieuwe meldingen

Copacabana Beauty Clinic

Workshop Wimperlifting en wenkbrauwen verven bij Copacabana Beauty Clinic in Amsterdam-Oost

Resterende tijd beperkt!
Tot 58% korting.
Kies optie

In een Notendop

Leer in 5 uur hoe je wimpers lift en je wenkbrauwen verft voor een echte eyeopener.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt

De perfecte vorm is niet alleen bij wenkbrauwen belangrijk, maar ook bij het bakken van koekjes, het passen van je trouwjurk en het in elkaar zetten van een dinosaurus-skelet. Je vangt geen bot met deze workshop bij Copacabana Beauty.

De deal

  • € 149 voor een workshop Wimperlifting en wenkbrauwen verven (waarde € 359)

Als je je ogen meer wil laten spreken is deze cursus een echte eyeopener. Neem je eigen model mee en je leert in vijf uur hoe je de vorm en kleur van wimpers en wenkbrauwen kan aanpassen voor een stralende blik. Je gaat aan de slag met wimperlifting - het krullen van de natuurlijke wimper zonder gebruik van tangen of rollen. Ook het verven van wimpers en wenkbrauwen en het in vorm brengen van wenkies komen aan bod tijdens de workshop die inclusief gebruik van materialen is (start-kit) en inclusief deelname-certificaat.

Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op zondag (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Reserveren: verplicht minimaal 48 uur van tevoren telefonisch op 0624 838 490, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: materialen zijn inbegrepen. Neem een eigen model mee. Minimumaantal deelnemers per workshop 4. Toon je groupon afgedrukt of op je mobiel. Niet geldig icm andere acties. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Copacabana Beauty Clinic

Het Braziliaanse Copacabana staat bekend om haar fraaie strand en dito zonaanbidders - gebruinde lichamen die in topvorm over het warme strand struinen. Copacabana Beauty Clinic wil dat stukje Brazilië naar Nederland halen, om ook jou te laten schitteren. Daarom biedt deze salon in het Oostelijk Havengebied van Amsterdam een reeks beauty-behandelingen aan zoals Brazilian wax, body sculpture, manicure, pedicure, haarverwijdering via harsen en IPL, cavitatie en cryolipolyse. Nu alleen dat zonnige strand nog.

Copacabana Beauty Clinic

Wenkbrauw & wimper, Mascara
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.