sluit
TTD Launch

Thermen Holiday

Prinses Beatrixlaan 10, Schiedam

Een hele dag toegang voor Thermen Holiday in Schiedam

Kies optie

In een Notendop

Laat de boel de boel en ontspan in wellnessresort Thermen Holiday, een oase van rust gelegen in Schiedam, middenin de Randstad

Groupon-beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle Groupon-beoordelingen zijn van mensen die deals hebben ingewisseld bij deze partner. Beoordelingsverzoeken worden per e-mail verzonden naar klanten die de deal hebben gekocht.

Over deze deal

Nadat je deze deal hebt gekocht, moet je de website bezoeken die op je groupon staat om deze daar in te wisselen.

  • Dagentree voor Thermen Holiday
  • Geldig t/m 30 juni 2023
  • Klik hier voor het actuele schema met badkledingdagen
  • Ontspan de hele dag tot je een ons weegt
  • In bijv. de hobbitsauna of de zoutsteensauna
  • En neem een verkoelende duik in het binnen- of buitenbad
  • Ook kan je deelnemen aan een belevingsprogramma (op basis van beschikbaarheid)

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 30 juni 2023 op alle dagen van de week (o.b.v. beschikbaarheid).
Aankoop: je kan meerdere groupons per persoon kopen en gebruiken.
Bijkomende kosten: er geldt een tijdelijke toeslag van € 3 per persoon vanwege de hoge energieprijzen en een toeslag van € 5,95 op vrijdag, zaterdag, zondag en badkledingdagen. De toeslagen worden afgerekend bij de online reservering. Bekijk een overzicht van alle badkledingdagen.
Reserveren: online reserveren is verplicht en o.b.v. beschikbaarheid, ga naar thermenholiday.nl/verzilveren en bekijk de inwisselinstructies op je groupon. Let op: er geldt een beperkte beschikbaarheid, wacht dus niet te lang met reserveren. Het kan voorkomen dat er op de door jouw gewenste datum geen beschikbaarheid is.
Annuleren: niet meer mogelijk na het maken van een reservering.
Meer info: het dragen van badjas, handdoek en slippers is verplicht. Deze kan je zelf meenemen, maar ze zijn ook te huur bij Thermen Holiday. Bekijk de prijzen. Entree vanaf 18 jaar. Het is verplicht een geldig legitimatiebewijs te tonen. Hier kan Thermen Holiday, bij twijfel over de leeftijd, naar vragen. De waarde van deze deal is gebaseerd op de kassaprijs. Bekijk een overzicht van alle badkledingdagen.
Onze promotiecodes of andere kortingen kunnen niet bij deze aanbieding toegepast worden.

Over Thermen Holiday

In Schiedam, op een kilometer of vier van Rotterdam-centrum, biedt Thermen Holiday een bijzondere plek om tot rust te komen. In de sauna’s en baden is geen spoortje stress te vinden. Iedere sauna biedt een unieke beleving: van de diehard-sauna (tot zo’n negentig graden) tot de hobbitsauna en infraroodsauna. In de tuin vind je een buitenbad en wie de lekkere trek wil stillen of in is voor een gezond sapje loont een korte ontspannen wandeling naar het restaurant.