sluit
TTD Launch

Kölner Zoo

Riehlerstraße 173,, Köln

Dagticket voor de Kölner Zoo en het aquarium in Keulen, Duitsland

Kies optie

In een Notendop

Jong en oud vergapen zich aan de meer dan 10.000 inwoners van deze dierentuin, waaronder apen, olifanten, nijlpaarden en tropische vissen.

Over deze deal

  • Dagticket voor 1 volwassene
  • Geldig t/m 28 februari 2023
  • Kinderen t/m 3 jaar kunnen gratis mee
  • De hoofdingang vind je in de Riehler Straße 173 in Keulen, Duitsland

Bewonder de meer dan 10.000 inwoners van deze dierentuin, waaronder apen, olifanten, nijlpaarden en tropische vissen. En reis af naar het olifantenpark, het grootste noorden van de Alpen, het oerboshuis voor mensapen of het regenwoudhuis met zijn paradijselijke bewoners

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 28 februari 2023 op alle dagen van de week (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: er zijn meerdere groupons te koop per persoon, maar per bezoek kan enkel 1 groupon worden ingeleverd.
Reserveren: reserveren is niet verplicht. Je afgedrukte groupon is je toegangsbewijs. Kinderen t/m 3 jaar mogen gratis naar binnen. Honden zijn niet toegestaan.
Meer info: alleen geldig voor de gekochte optie. Je groupon wordt gescand en ingewisseld bij de barcodelezer bij de ingang van de dierentuin van Keulen. Dit kan bij bij de hoofdingang, op de Riehler Straße 173 of aan de zuidkant, zij-ingang of noordkant bij Riehler Gürtel. Let op: je groupon kan alleen worden geaccepteerd in afgedrukte DIN A4-vorm en niet via de app.

Over Kölner Zoo

De Kölner Zoo herbergt naast de meer dan 10.000 aanwezige dieren sinds de zomer van 2004 ook het Clemenshof, waar zowel kleine als grote bezoekers een kijkje kunnen nemen in de kinderboerderij. Koeien, ezels en schapen kunnen van dichtbij worden bekeken en geaaid. Bovendien heeft een andere bekende Keulse inwoner in het dierenpark een verblijf gevonden, namelijk niemand minder dan "Hennes Vlll, de mascotte van de voetbaltrots 1. FC Köln. Hij woont tegenwoordig in het "kleine Geißbockheim". Zo veel diersoorten als bijna in geen enkele andere Duitse dierentuin maken een dagje Kölner Zoo tot een kleurrijk en gevarieerd dagje uit voor het hele gezin.