Kinderfeestje voor 8 kinderen met activiteit en eten op de oude boerderij De Karperhoeve in Maassluis

Tot 63% korting.
Kies optie
Geef als kado
Unable to add now. Please try again later
Unable to remove now. Please try again later

In een Notendop


In een feestje van circa 2,5 uur doen de kids mee aan 1 activiteit bijv. ponyrijden of vuur maken en eten daarna patat of pannenkoeken.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.

Wat je krijgt


In een feestje van circa 2,5 uur doen de kids mee aan 1 activiteit bijv. ponyrijden of vuur maken en eten daarna patat met een frikandel of kroket of pannenkoeken, incl. limonade.

Kies uit twee opties

  • € 49,99 voor een kinderfeestje + patat met frikandel/kroket of pannenkoeken voor max. 8 kids (waarde € 133,50)
  • € 59,99 voor een kinderfeestje + patat met frikandel/kroket of pannenkoeken + huifkarrit voor max. 8 kids (waarde € 161)

​Het feestje begint om 12.30 of 14.00 uur duurt ongeveer voor 2,5 uur (inclusief eten) en er is 1 activiteit naar keuze inbegrepen. Je kan kiezen uit de volgende activiteiten:

  • Ponyrijden
  • Voltigeren (acrobatiek op een bewegend paard)
  • Boerenspeurtocht
  • Polderen
  • Vuur maken

Kies je voor de tweede optie dan krijg je de huifkarrit erbij. Mocht het onverhoopt slecht weer zijn, dan kies je gewoon een andere activiteit in plaats van de huifkarrit.

Let op: wegens succes wordt er geadviseerd om 2 maanden vooruit te reserveren

Voorwaarden


Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op woensdag, vrijdag en zaterdag (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Bijkomende kosten: ouders/begeleiders betalen voor het eten het normale tarief van € 5, ter plaatse te voldoen.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren telefonisch op 0624 136 316, 0620 156 730 óf op 010 592 8735, o.v.v. Groupon. Bevestig je afspraak per e-mail op inez@karperhoeve.nl.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Maximaal 8 kinderen per kinderfeestje, extra kinderen zijn bij te boeken voor € 13 per kind. In overleg met De Karperhoeve zijn er meerdere activiteiten tegen betaling bij te boeken. Inclusief 1 drankje p.p. voor 2 ouders/begeleiders. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over De Karperhoeve


De Karperhoeve is een boerderij in Maassluis waar jaarlijks tal van evenementen worden gehouden, waaronder de gevierde Boerenmarkt. Het schilderachtige pand uit 1711 leent zich bovendien voor huifkarritten, pony- en paardrijlessen, vergaderingen en kinderfeestjes. Tijdens zo'n feestje kunnen kinderen leren vuur te maken, op boerenspeurtocht gaan en avontuurlijke spelletjes in de weilanden doen. Of kom langs voor een boerenlunch en proef de volle smaken van het platteland. Met veel passie en enthousiasme wordt jou een authentieke boerderij-ervaring gegeven. Om het plaatje compleet te maken zijn de koeien, schapen, honden, poezen en gevogelte ook van de partij, dus wees er als de kippen bij.

De Karperhoeve

Kinderactiviteiten
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.