sluit
TTD Launch

De Roozeboom

Noord IJsseldijk 89, IJsselstein

IJsselstein: High Tea voor 2, 3 of 4 personen bij De Roozeboom

Kies optie

In een Notendop

In dit uitgebreide theemoment staat er voor je neus dampende thee en een etagère vol zoete verrassingen.

Groupon-beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Net als een volle maan is een High Tea een terugkerend fenomeen, doet het de boel oplichten en als je een High Tea doet tijdens volle maan verander je in een kop thee. Eb je even voor een overvloed aan thee bij De Roozeboom.

Kies uit 3 opties

  • € 19,99 voor een High Tea voor 2 personen (waarde € 45)
  • € 28,99 voor een High Tea voor 3 personen (waarde € 67,50)
  • € 37,99 voor een High Tea voor 4 personen (waarde € 90)

Maak je klaar voor een zachte landing want je gaat je begeven op een wolkje van genot. Uiteraard is er onbeperkt thee in allerlei smaken maar draait alles eigenlijk om de etagère met brownies, muffins, donuts, spekkoek, roze koek, red velvet-cakejes en tompoucen.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 30 april 2019 op woendag en vrijdag t/m zondag (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Reserveren: minimaal 24 uur vooraf via reserveren.groupon.nl.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: niet geldig i.c.m. andere acties. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over De Roozeboom

De Roozeboom is een gezellig pannenkoekenhuis met mini-golfbaan waarop je kan MiniGolfen of CrazyGolfen. MiniGolf is gewoon op beton en geschikt voor jong en oud. CrazyGolf wordt gespeeld met echte putters en kort kunstgras en heeft spectaculaire hindernissen. Al dat bewegen laat de maag knorren en laat die nou goed tot stilte kunnen worden gemaand in het restaurant. Uiteraard draait het hier allemaal om pannenkoeken in allerlei soorten en maten en spannende ingrediënten en smaken. In de keuken wordt waar mogelijk gewerkt met natuurproducten en de pannenkoeken worden gebakken met een beetje plantaardige olie in gietijzeren koekenpannen sinds 1999. Ook kan je gerust aanschuiven voor een High Tea vol zoetigheid. De Roozeboom ligt vlakbij het IJsselsteinse bos, waar je lekker kan wandelen.