Geen nieuwe meldingen
Tot 57% korting.
88 beoordelingen
Kies optie

In een Notendop

Ga voor een gezellige groepsactiviteit en huur 1 of 2 banen af inclusief 1 of 2 schalen XXL-bittergarnituur met 50 stuks.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt

Wanneer je je bowlingballen inwisselt voor bitterballen ben je verzekerd van nul strikes, hongerig gezelschap en een bende op de bowlingbaan. Stop die bitterballen dus lekker in je mond en houd de bowlingballen op de grond tijdens 2 uur bowlen incl. bittergarnituur bij De Wereld van Lizz.

Kies uit twee opties

  • € 29,99 voor 2 uur bowlen voor max. 6 personen incl. bittergarnituur (waarde € 67,50)
  • € 57,99 voor 2 uur bowlen voor max. 12 personen incl. bittergarnituur (waarde € 135)

Trommel je vrienden op voor een gezellig potje bowlen of organiseer een familiefeestje of personeelsuitje in de bowlinghal. De competitie en de vreugdedansjes zorgen voor een actieve avond, wat bowlen altijd een geslaagde groepsactiviteit maakt. En omdat je van activiteit vaak trek krijgt, ontbreekt een goede schaal bittergarnituur hier niet. Je kiest voor 1 of 2 banen (voor maximaal 6 personen per baan) en per baan krijg je één XXL-plateau met 50 stuks bittergarnituur.

Bowlingcentrum Dordrecht

Bowlingcentrum Dordrecht is onderdeel van De Wereld van Lizz in de Merwehal in de wijk Staart-Oost van Dordrecht. Je kan hier terecht voor wereldse All Dining & Drink + Live Cooking-arrangementen. Bovendien kan je er bowlen en Glow-in-the-dark Minigolfen en is er een Escaperoom. Voor de kinderen is er een speelparadijs waar ze tijdens het diner spelenderwijs een reis om de wereld kunnen maken. De Wereld van Lizz is alle dagen van de week open.

Voorwaarden

Geldigheid: vanaf 1 juni t/m 31 augustus op maandag t/m vrijdag van 12.00 tot 00.00 uur, zaterdag van 12.00 tot 01.00 uur en zondag van 12.00 tot 23.00 uur.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Reserveren: telefonisch op 078 8700 222.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Exclusief drankjes. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over De Wereld van Lizz

De Wereld van Lizz

Kinderactiviteiten, Sport voor kinderen, Bowlen, Sport of buitenactiviteit