sluit
Gebruik code LOKAAL25 en krijg tot 25% korting op Lokaal. Eindigt morgen.

Schaepmanstraat 104, Amsterdam

Acupunctuur behandeling van Acupunctuur en shiatsu-oliemassage bij de Zijderoute in Amsterdam

Kies optie
Meer dan 70 keer bekeken vandaag, dus handel nu!

In een Notendop

Krijg meer energie, balans en voel je lekker in je vel dankzij behandeling van gekwalificeerde acupuncturist en shiatsu therapeut.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die deals hebben ingewisseld bij deze partner. Beoordelingsverzoeken worden per e-mail verzonden naar klanten die de deal hebben gekocht.
E
E.R.W.
8 beoordelingen4 beoordelingen
Rating of 4 out of 5 stars
februari 13, 2022
Heel goed, direct resultaat. Wel vreemd dat ik een andere therapeut kreeg dan werd genoemd.
R
Rosalin
1 beoordelingen1 beoordelingen
Rating of 5 out of 5 stars
februari 8, 2022
Fijne behandeling! Hij neemt de tijd om je te leren kennen. Behandeling heeft super geholpen voor mijn nek/rug klachten
A
Awishka
2 beoordelingen2 beoordelingen
Rating of 5 out of 5 stars
januari 25, 2022
Geweldig!
G
Guest
1 beoordelingen1 beoordelingen
Rating of 5 out of 5 stars
februari 15, 2022
Mr. Zohar is very professional and an expert. He made me feel comfortable right away and I left a happier person than when I walked in! :)
G
Guest
1 beoordelingen1 beoordelingen
Rating of 5 out of 5 stars
september 20, 2021
Heel goed . Hij is rustig en luistert naar je. Zeker aan te bevelen.
J
JTA
3 beoordelingen1 beoordelingen
Rating of 5 out of 5 stars
juli 31, 2021
de tijd en rust die er uit werd gestraald en de uitmuntende massage!
M
Marian
6 beoordelingen3 beoordelingen
Rating of 3 out of 5 stars
juni 16, 2021
Goed maar helaas maar 1coupon gebruiken tweede bezoek volle pond betalen. Andere 2 coupons aan mijn vriendinnen gegeven. Wat is het verschil dat zij gaan of ik? Beetje raar!
O
Olga
2 beoordelingen2 beoordelingen
Rating of 5 out of 5 stars
juni 9, 2021
Goede intake, uitstekende massage. Zeer tevreden!
Bekijk alle beoordelingen

Over deze deal

Aanvullende Gezondheidszorg
De werking van deze alternatieve behandel- of onderzoeksmethode, training of therapie is nog niet algemeen aanvaard wetenschappelijk bewezen. Deze deal biedt dan ook geen vervanging van reguliere gezondheidszorg, maar kan er wel een aanvulling of ondersteuning van zijn. Neem bij twijfel altijd contact op met je behandelend arts of specialist. En raadpleeg je zorgverzekeraar voor duidelijkheid over vergoedingen.

  • Een acupunctuur behandeling met of zonder shiatsu oil massage
  • Geldig van maandag t/m donderdag en zaterdag in Amsterdam
  • De acupunctuur behandeling duurt 60 minuten
  • Neem je ook de ontspannende Shiatsu massage erbij dan duurt de behandeling 75 minuten
  • Voorafgaand vind er een intake gesprek van 15 minuten plaats
  • De behandeling wordt uitgevoerd door Zohar Steg of een andere gekwalificeerde acupuncturist
  • Deze behandelingen zijn niet alleen goed om te ontspannen maar kan ook helpen je lichaam in balans te krijgen.
  • Ook zeer goed voor pijnverlichting.

Acupunctuur

Bij acupunctuur worden naalden op bepaalde punten ingebracht. Deze punten worden meridianen genoemd. Door dit te doen kan je blokkades in je lichaam laten verdwijnen, wat invloed heeft op je energie. De balans in je lichaam kan hiermee hersteld worden.

Shiatsu

Shiatsu is een eeuwenoude massagetechniek die is ontwikkeld om de werking van spieren en organen te beïnvloeden, spanningen weg te nemen, vitaliteit te bevorderen, vermoeidheid te verlichten en de zelfhelende kracht van je lichaam te stimuleren. Tijdens de massage wordt met de duimen, de vingers en de ‘ballen’ van de handpalmen druk toegepast op specifieke punten van je lijf. In dit geval gebruiken we olie, zodat het bovenste deel van het lichaam zonder kleding is. Uitgangspunt daarvan is blokkades opheffen om energie weer te laten stromen via je energiebanen (“meridianen”). Shiatsu wordt onder meer ingezet bij rugpijn, migraine, whiplash, spijsvertering problemen, sportblessures en hypertensie.

Deze massages worden uitgevoerd in een veilige omgeving en zijn uitdrukkelijk niet erotisch en niet seksueel in intentie en uitvoering.

Deal-Voorwaarden

Alleen geldig voor nieuwe klanten. 4 maanden geldig vanaf het moment van aankoop op maandag t/m donderdag en zaterdag. Verplicht reserveren minimaal 24 uur van tevoren via WhatsApp of SMS op 0636 303 955 of via e-mail op stegzohar@gmail.com, o.v.v. Groupon.
Toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. De originele waarde is gecheckt op 1 november 2021. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals. Maximaal 1 groupon(s) per persoon te gebruiken, maar 1 groupon(s) te koop als cadeau. Niet geldig i.c.m. andere acties. Minimaal 48 uur van tevoren annuleren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.

Over De Zijderoute

De Zijderoute is een gekwalificeerde acupuncturist en shiatsu therapeut met vele jaren ervaring die hij toepast in zijn salon de Zijderoute in Nijmegen. Voordat hij naar Nederland verhuisde was hij therapeut in Israël, waar hij een kliniek had en les gaf in Traditionele Chinese Geneeskunde (TCG) aan o.a. de Open Universiteit van Tel Aviv. Zohar is lid van ZHONG, sinds 2013 dé Nederlandse Vereniging voor TCG. De behandelingen worden door Zohar uitgevoerd of door een masseur/acupuncturist.