Set van 10, 20 of 50 wegwerphandschoenen

Set wegwerphandschoenen

€ 19,99
€ 12,98
35% korting
Verzendkosten: Vrij

In een Notendop

Deze set wegwerphandschoenen is praktisch om de handen te beschermen tegen ziektekiemen en bacteriën, verkrijgbaar in verschillende oplagen.

Product-details

  • Set met 10, 20 of 50 wegwerphandschoenen
  • Deze set wegwerphandschoenen beschermt de handen tegen ziektekiemen en bacteriën

  • Eén maat
  • Handig om voor tijdens het reizen

Deal-Voorwaarden

"Kerstbezorging: bestellingen die tot 01/12/2022 zijn geplaatst, worden op of vóór 24 december geleverd. Bestellingen na deze datum komen mogelijk niet op tijd voor Kerstmis aan. Bestellingen tussen Kerstmis en Nieuwjaar kunnen langer duren dan geadverteerd. Houd er rekening mee dat er tijdens deze periode een vertraging kan zijn in de antwoorden van de verkoper."


Levering: Gratis. Houd rekening met 21 kalenderdagen.
Uw bestelling: Bij het afrekenen wordt u gevraagd een afleveradres in te voeren. Afleveradres kan niet worden gewijzigd nadat de bestelling is geplaatst.
Retouren en vragen: Producten verkocht door 1st Light Ltd. Geregistreerd adres: 35 Firs Avenue, London, N11 3NE, GB. Klik hier voor het retourbeleid. Neem voor vragen contact op met: sales@apricotleaf.com.

Groupon moet mogelijk telefoonnummers en e-mailadressen verstrekken aan zijn leveranciers en/of koeriersbedrijven om te helpen bij de levering van een bestelling. Ze zullen deze gegevens alleen gebruiken om contact met u op te nemen om te helpen bij de succesvolle levering van de bestelling.

De originele prijs is gebaseerd op de online prijs bij apricotleaf.com van 13.06.2022.