sluit
Gebruik code GENIET en krijg tot 15% korting op Lokaal. Eindigt vannacht. Uitzonderingen mogelijk.

DNP Marketing B.V.

€ 12,50 voor de De Kappersbon (waarde € 50)

Kies optie

In een Notendop

Wassen, knippen en stylen bij een kapsalon naar keuze en € 10 korting op je 2 volgende kappersbezoeken

Groupon-beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

De zomer is voorbij. Dit kapsel is voorbij. Ga naar de kapper voor een goede start van de herfst met De Kappersbon waarmee je een volledige knipbeurt krijgt (wassen, knippen en stylen) en € 10 korting op de twee vervolgbehandelingen.

Kies uit de volgende opties


  • € 12,50 voor De Kappersbon (waarde € 50)

Je groupon wissel je in voor een kappersbon en die wissel je in voor een nieuw kapsel. Als je een Kappersbon wil bestellen, zoek dan eerst een salon uit waar je heen wil. Bestel dan de bon van die salon, want je kan de bon alleen bij de door jou vooraf uitgekozen salon besteden. De Kappersbon is inwisselbaar bij honderden kapsalons verspreid over het hele land, kijk hierbij welke kappers je terecht kan. Let op: je mag alleen met de kappersbon naar een salon waar je nieuw bent.

Met De Kappersbon krijg je:

  • Een gratis kennismakingsbehandeling die bestaat uit wassen, knippen en stylen
  • € 10 korting op de volgende 2 kappersbezoeken (met in ieder geval wassen, knippen en stylen)

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: verzilver je groupon uiterlijk 3 maanden na aankoop voor De Kappersbon, deze is na verzilvering 12 maanden geldig in één van de deelnemende salons.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Levering: bestel De Kappersbon voor je gewenste salon op www.kappersbon.nl, met gebruik van je groupon-codes. Na verzilvering wordt De Kappersbon van de door jou gekozen kapsalon direct per e-mail naar je toegestuurd. Maak een afspraak met één van de salons en neem De Kappersbon mee.
Meer info: neem je afgedrukte Kappersbon mee naar de eerste behandeling. Niet geldig bij salons waar je al klant bent. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over DNP Marketing B.V.