Categorieën
Je winkelwagen is leeg!

Tijd om deze snoodaard te vullen met fantastische producten zoals elektronica, gadgets, huishoudelijke artikelen, kado's en andere fraaie aanbiedingen van Groupon Producten.

Geen nieuwe meldingen

Don opleidingen

Galgepad 11, Naaldwijk

Motor Experience van 3,5 uur, geen rijbewijs nodig, bij DON Opleidingen

Kies optie

In een Notendop

Begin met de theorie en ervaar daarna zelf op het oefenterrein hoe het is om motor te rijden.

Over deze deal

Kies uit de volgende opties


  • € 29,99 voor een Motor Experience voor 1 persoon (waarde € 168)
  • € 58,99 voor een Motor Experience voor 2 personen (waarde € 336)

Altijd al eens met een motor willen rijden maar niet de tijd en/of zin om een rijbewijs te halen? Tijdens de 3,5 uur durende Motor Experience kan je op een privé-terrein kennismaken met het besturen van een motor. Nadat je de theoretische basis onder de knie hebt, stap je op het stalen ros en leer je o.a. op- en terugschakelen, manoeuvreren en scherpe bochten maken. Voor motorkleding en een helm wordt gezorgd en tussendoor krijg je ook nog koffie en thee.

DON Opleidingen


Na 40 jaar geleden te zijn begonnen als eenmanszaak is DON Opleidingen uitgegroeid tot een begrip in het Westland, Den Haag en omstreken. Met meer dan 50 instructeurs en docenten en een sterk team op het kantoor in Naaldwijk en in Den Haag staan ze altijd voor je klaar.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 4 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m vrijdag. Toevoeging 31-3-2015: de motor experience is niet meer op woensdag beschikbaar.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht via e-mail op groupon@donopleidingen.nl o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren.
Meer info: minimum leeftijd 17 jaar. De motorexperience is van 08.45 - 12.15 uur of 12.30 - 16.00 uur. De optie voor 2 personen moet tegelijk worden afgenomen. Geen (deel)restitutie mogelijk. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Don opleidingen