Dream Body Helmond

Hoofdstraat 43C-10, Helmond

Brazilian Butt of Breast Lift: stevigere, vollere billen of borsten zonder snijden bij Dream Body Helmond

Kies optie
Tot -5% korting op de verkoopprijs, max. € 50
Promo Code LOKAAL25. Ends 6-12.
Code toepassen

In een Notendop

Deze niet-chirurgische behandeling maakt gebruik van vacuüm om billen of borsten te liften en meer volume te geven.

Groupon-beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle Groupon-beoordelingen zijn van mensen die deals hebben ingewisseld bij deze partner. Beoordelingsverzoeken worden per e-mail verzonden naar klanten die de deal hebben gekocht.
V
Vesna
10 beoordelingen5 beoordelingen
Rating of 5 out of 5 stars
september 30, 2022
perfect

Over deze deal

Kies uit 3 opties

  • € 39,99 voor 1x een Brazilian Butt Lift OF Breast Lift (waarde € 79,95)
  • € 117,99 voor 3x een Brazilian Butt Lift OF Breast Lift (waarde € 239,85)
  • € 199,99 voor 6x een Brazilian Butt Lift OF Breast Lift (waarde € 400)

Brazilian Butt Lift
Tijdens de Brazilian Butt Lift-behandeling wordt vacuümtherapie ingezet om je billen te liften, te verstevigen en cellulitis te verminderen. De methode is gericht op verplaatsing van vetcellen naar de gewenste plek voor een liftend effect. De behandeling duurt 60 minuten. Als je voor meerdere behandelingen kiest is het goed om te weten dat er 1 week tussen de sessies moet liggen.

Breast lift
Bij de Breast Lift-behandeling wordt gebruik gemaakt van een vacuümsysteem om de borsten te vergroten. Tijdens de behandeling wordt er een koepel op de borst geplaatst die door middel van een pompje lucht wegzuigt. Dit systeem is erop gericht vetcellen ‘uit te rekken’ om zo de borsten te vergroten. Een behandeling duurt ongeveer 40 minuten.

Belangrijk om te weten:
Voor een goed resultaat zijn er voor de Butt Lift én voor de Breast Lift gemiddeld 6 tot 12 behandelingen nodig. De resultaten kunnen verschillen van persoon tot persoon. Als het gewenste resultaat eenmaal behaald is is het noodzakelijk om één keer per 2 maanden terug te komen om dit resultaat te behouden.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag, dinsdag en donderdag t/m zaterdag (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren online via www.dreambodyhelmond.nl, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Niet geldig icm andere acties. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Dream Body Helmond

Dream Body Helmond is een schoonheidsinstituut dat meer en specifiekere behandelingen aanbiedt dan een reguliere schoonheidssalon. Zo kan je hier terecht voor een breed aanbod aan non-chirurgische behandelingen die je niet bij een alledaagse salon tegenkomt. De behandelingen reiken van vetbevriezing tot haarstyling en van visagie tot het verwijderen van tatoeages. Als je Dream Body Helmond binnenstapt, valt de goed gebalanceerde combinatie van klassiek en modern design meteen op. Strakke lijnen en led-verlichting worden vergezeld door klassieke stillevens op canvas. Elke behandeling die ze bieden is op maat. Op die manier wordt er nauwkeurig ingespeeld op de verschillende behoeften van de mannen- en vrouwenhuid.