sluit
Gebruik code REDWED en krijg tot 20% korting op Lokaal, Producten en Travel. Eindigt vannacht. Uitzonderingen mogelijk.

Coureur voor een Uur

3 locaties

(Zelf) racen op het circuit van Zandvoort, Assen of Zolder voor 1 of 2 personen met Coureur voor een Uur

Kies optie
Meer dan 80 keer bekeken vandaag, dus handel nu!

In een Notendop

Blaas met een echte coureur over het circuit of krijg gedetailleerde 1-op-1 instructies om vervolgens (onder begeleiding) zelf te racen.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die deals hebben ingewisseld bij deze partner. Beoordelingsverzoeken worden per e-mail verzonden naar klanten die de deal hebben gekocht.
J
john
2 beoordelingen2 beoordelingen
Rating of 5 out of 5 stars
juni 17, 2022
Tot nu een zeer goede ervaring. Nu de race dag
J
john
2 beoordelingen2 beoordelingen
Rating of 5 out of 5 stars
juni 17, 2022
Tot nu toe Erg goed
G
Guest
1 beoordelingen1 beoordelingen
Rating of 1 out of 5 stars
oktober 11, 2021
Ik krijg geen bevestiging mail o.i.d.
G
Guest
2 beoordelingen2 beoordelingen
Rating of 5 out of 5 stars
september 23, 2021
Voor 25 euro mag je niet teveel verwachten maar we zijn tevreden. Ze reageren ontzettend snel op de mail en zijn erg vriendelijk. Het rondje mee rijden duurt niet lang en is zo voorbij de auto is heel basic maar de coureur was zeer vriendelijk en het was een gezellig ritje. Voor 25 euro een leuke ervaring rijker en daar gaat het om.
S
Susanne
1 beoordelingen1 beoordelingen
Rating of 1 out of 5 stars
juli 29, 2021
Helaas zeer slechte ervaring met dit bedrijf. Een slecht georganiseerde dag gehad op 27 juli 2021, waardoor uiteindelijk ik - en nog een aantal andere mensen - helemaal niet aan de beurt zijn gekomen om zelf te racen. Vanaf 18:15 tot 21:30 in een pitbox met veel mensen op elkaar gepropt staan te wachten, waarbij alle coronamaatregelen genegeerd werden. Het bedrijf is vervolgens helaas niet bereid dit netjes op te lossen door geld terug te geven. Zeer slechte klantenservice. Let ook op dat als je via Groupon boekt je eigenlijk betaalt voor 3 rondjes rijden, terwijl ze mensen maar 2 rondjes laten rijden. Een outlap en een inlap. Niet eens 1 volle ronde. Verder wordt je gedwongen nog even extra EUR 25,- contant te betalen voor een verzekering, waarbij je nog steeds EUR 1.500,- eigen risico moet accepteren. Malafide praktijken.

Over deze deal

Kies uit 10 opties

  • € 24,99 voor een circuitdag Zandvoort incl. “Taxi-Experience” (waarde € 79)
  • € 109,99 voor een circuitdag Zandvoort incl. “Race-Experience” (waarde € 159)

  • € 59,99 voor een “Taxi-Experience” op circuit naar keuze voor 1 persoon - BMW E36 325i (waarde € 109)
  • € 109,99 voor een “Taxi-Experience” op circuit naar keuze voor 2 personen - BMW E36 325i (waarde € 218)

  • € 134,99 voor een “Race-Experience” op circuit naar keuze voor 1 persoon - BMW M3 (waarde € 279)
  • € 259,99 voor een “Race-Experience” op circuit naar keuze voor 2 personen - BMW M3 (waarde € 558)

  • € 109,99 voor een “Taxi-Experience” op Circuit Zandvoort voor 1 persoon - Audi RS5 (waarde € 225)
  • € 284,99 voor een “Race-Experience” op Circuit Zandvoort voor 1 persoon - Audi RS5 (waarde € 579)

  • € 164,99 voor een “Taxi-Experience” op Circuit Zandvoort voor 1 persoon - Audi R8 V10 (waarde € 335)
  • € 414,99 voor een “Race-Experience” op Circuit Zandvoort voor 1 persoon - Audi R8 V10 (waarde € 835)

Circuitdag:

Op circuitdag kom je tussen 9 en 17 uur op Circuit Zandvoort om een kijkje te nemen in de pits, daar de auto’s in de pitbox te bekijken, ermee op de foto te gaan en een babbeltje te maken met de coureurs. Tijdens deze dagen testen de coureurs voor toekomstige races hun auto’s. Maar jij kan zelf ook een raceauto en het circuit uittesten. Kies je voor de optie “Race-Experience” dan neem je eerst plaats naast de coureur en legt hij je de fijne kneepjes uit van het racen op Zandvoort en na 2 rondes meerijden neem je zelf plaats achter het stuur om in nog eens twee rondes jouw maximale snelheid te testen. Kies je voor de “Taxi-Experience”, dan ga je 1 ronde mee in de auto naast een geoefende coureur die je laat voelen hoe het is om te rijden op topsnelheid. Je rijdt de pitlane uit richting de Tarzanbocht, na alle bochten ontdekt te hebben, ga je na de Arie Luyendijk bocht de pitstraat weer in.

Taxi-Experience:

Je wordt op de bijrijdersstoel ingesnoerd naast een professionele coureur en die neemt je drie rondjes mee over het circuit, op racesnelheid. Deelname is mogelijk voor iedereen in goede gezondheid vanaf 16 jaar.

Race-Experience:

Kruip zelf in de huid van een Formule-1 coureur: iedere deelnemer gaat mee met een coureur om de lijnen en juiste technieken te leren, waarbij de coureur nog eens 1-op-1 uitleg geeft over het rijden op het circuit. Daarna is het grote moment daar en neem je zelf plaats achter het stuur van een raceauto om het geleerde in de praktijk te brengen en over het circuit te gaan rijden. Daarbij word je vergezeld door een instructeur die de veiligheid waarborgt en probeert jou zo snel mogelijk rond te laten racen. Deelname is mogelijk voor iedereen die in het bezit is van een geldig Europees rijbewijs. Deze race-ervaring duurt 2 uur en bestaat uit 2 instructieronden en 3 ronden zelf racen.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 9 maanden vanaf het moment van aankoop. Kijk voor de beschikbare data op https://www.your-event.nl/content/6-data-en-tijden
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Reserveren: verplicht minimaal 48 uur van tevoren online via https://coureurvooreenuur.driving-fun.com/reserveren/groupon, o.v.v. Groupon.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Minimumleeftijd is 16 jaar. Een geldig Europees rijbewijs B is vereist. Eventuele gemaakte schade aan de auto of op het circuit zijn voor eigen rekening. Tegen een meerprijs van € 25 p.p. kan je je ter plekke voor eventuele schade aan de auto verzekeren. Je houdt dan te allen tijde nog een eigen risico, het bedrag van het eigen risico en de verzekering verschillen per auto. Eventuele schade aan het circuit zijn altijd voor eigen rekening. Zonder verzekering voor de auto komt de eventuele schade volledig voor eigen rekening. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Driving-fun

Driving-fun biedt exclusieve belevingen en arrangementen voor adrenalinejunks: racen op een circuit, driften tot je duizelt en zelfs achter het stuur kruipen van een klein vliegtuig. Het doel is bezoekers een geweldige dag te bezorgen én ze handige vaardigheden aan te leren. Je vindt ze bij Circuit Zandvoort en TT Circuit Assen, en bij Circuit Zolder bij onze zuiderburen.