sluit
V-Day

Easy Clinics

Juan Grisstraat 40, Almere

Tandenbleekbehandeling van één of drie keer 20 minuten bij Easy Clinics in Almere

Kies optie
Tot -10% korting op de verkoopprijs, max. € 50
Promotiecode LOCAL20. Eindigt 5-2.
Code toepassen

In een Notendop

Er wordt eerst een peroxidevrije gel aangebracht, waarna de ultra laser z’n werk kan doen en je tanden tot wel twaalf tinten lichter bleekt.

Groupon-beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Deze deal behoort tot de selecte club van beste Groupon-deals van 2017.

Kies uit twee opties

  • € 39 voor 1 x 20 minuten tanden bleken (waarde € 79)
  • € 99 voor 3 x 20 minuten tanden bleken (waarde € 237)

Tijdens deze tandenbleekbehandeling wordt er eerst een peroxidevrije gel op je tanden aangebracht, waarna de ultra laser zijn werk kan doen. Een totale behandeling kan je tanden tot zo’n twaalf tanden lichter maken, afhankelijk van de staat en kleur van je gebit. Van tevoren wordt de huidige kleur van je gebit vastgelegd, zodat na de behandeling het verschil kan worden getoond.

Alleen echte tanden kunnen gebleekt worden, maar de behandeling is in principe ook geschikt voor gebitten met kunsttanden en tanden met kronen, facings, porselein, composiet en vulmateriaal. Wees je er hierbij alleen wel van bewust dat het vulmateriaal niet mee zal kleuren.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 6 maaanden vanaf het moment van aankoop op dinsdag t/m zaterdag.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren telefonisch op 036 525 8846, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Geldig voor de vestiging Almere. Na de behandeling wordt aangeraden om minimaal vier uur niet te roken en geen kleurstofhoudende voedingsmiddelen, zoals tomaat, spinazie, rode wijn, etc. te eten of drinken. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Easy Clinics

Het ervaren en enthousiaste personeel van Easy Clinics heeft een passie voor schoonheid die in eerste instantie van binnenuit behandeld wordt en aan de buitenkant wordt aangevuld met de daarvoor bestemde behandelingen. Veel mensen voelen zich immers nét even wat zekerder als hun tanden witter zijn, als hun overbeharing wat minder zichtbaar is, als hun littekens wat vervaagd zijn, als hun vlekken uit het gezicht verdwenen zijn of als ze van overtollige kilo's verlost zijn. Easy Clinics werkt voor al haar hoogwaardige medische behandelingen zeer nauw samen met gespecialiseerde cosmetische artsen en met gekwalificeerde en zeer ervaren, goed opgeleide huidtherapeuten. Zowel de artsen als de huidtherapeuten zijn BIG-geregistreerd. Elke klant kan zo profiteren van hun kwalitatief hoogwaardige medische behandelmethoden.