Lichaamsversiering is er in alle soorten en maten, maar van oudsher zijn piercings toch wel het meest bekend. Op het gebied van piercing diensten kent ook Amsterdam een groot aantal tattoo- en piercingshops. Door de hele stad verspreid zijn deze rijkelijk te vinden. Heb je altijd al een piercing in Amsterdam willen laten zetten of ben je op zoek naar een uniek cadeau, dan is dit waarschijnlijk je grote kans.

Kortingsbon voor piercing in Amsterdam

Het is niet altijd goedkoop om in Amsterdam een piercing laten zetten. Daarom biedt Groupon een kortingsbon om het laten zetten van een piercing in Amsterdam nog aantrekkelijker te maken. Heb je altijd al een piercing gewild, dan is het met de kortingsbon extra aantrekkelijk om gebruik te maken van deze diensten. In Amsterdam een piercing laten zetten dankzij de kortingsbon bij een erkende shop is bovendien veilig en hygiënisch, wat bij deze diensten van groot belang is. Een piercing in Amsterdam is een uniek aandenken aan een speciale gelegenheid. Ook is de kortingsbon een leuk en uniek cadeau om een ander met deze kortingsbon een piercing in Amsterdam te laten zetten. Bestel daarom nu via Groupon de kortingsbon en laat en ander of jezelf binnenkort een piercing in Amsterdam zetten. In tegenstelling tot die piercing moet je deze kortingsbon dus zeker niet laten schieten!

In de voetsporen van Lenny Kravitz?


Wat is de overeenkomst tussen supersterren als Lenny Kravitz, P!nk en Slash? Juist, dat ze allen een piercing hebben! Als je ook graag een piercing zou laten zetten in een piercingshop in Amsterdam, dan is dit je kans! Groupon mag namelijk kortingsbonnen aanbieden waarmee het bezoeken van een piercingshop in Amsterdam tot maar liefst 70 procent goedkoper voor je zal worden. De diensten van de piercingshops blijven dezelfde voor die prijs, want wij geven alleen kortingsbonnen weg voor het laten zetten van een piercing in een professionele shop!

Professionele piercingshop in Amsterdam


Een piercing is al jarenlang een stoer fashionstatement. Door het laten zetten van een piercing laat je dan ook zien wie je bent. Natuurlijk heb je hier niet per se een piercing voor nodig, maar als je het leuk vindt moet je het gewoon doen! Er zijn verschillende soorten piercings, zoals ringetjes en knopjes. Je kunt ze laten zetten in je oor, maar ook in je lip of navel, want jij bepaalt het! De vakmannen in Amsterdam kunnen deze piercings perfect voor je zetten. Als je dit interessant vindt en je gebruik wilt maken van de diensten van een professionele piercingshop, dan kan Groupon je nu helpen aan geweldige kortingen. Het laten zetten van een echte piercing kost namelijk vaak het nodige, dus een speciale korting voor een piercingshop in Amsterdam kan nooit mis zijn! Het laten zetten van een piercing wordt hiermee betaalbaar voor iedereen. Waar wacht je dus nog op? Ga voor die kortingsbonnen!

Lees verder