Geen nieuwe meldingen

EasyToys

Waardebon van € 40 of € 60 voor de gehele collectie van erotische webshop EasyToys

Tot 50% korting.
410+ gekocht
Kies optie

In een Notendop

Verras je lover in de slaapkamer met sensuele lingerie, een kinky bondage-set, tintelende gel, verrassend speeltje of spannend spelletje.

Wat je krijgt

  • Waardebon van € 40 of € 60 voor de webshop
  • Geldig voor de gehele collectie, inclusief sale
  • Te besteden t/m 31 oktober 2019
  • Ga op ontdekkingstocht langs erotische speeltjes, sensuele lingerie en spannende spellen
  • En krijg onderweg info en tips over je lichaam en erotiek in de artikelen en blogs van EasyToys Magazine
  • Discrete levering
  • Inclusief verzendkosten, ook mogelijk op zondag

Voorwaarden

Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 31 oktober 2019.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Bijkomende kosten: voor de waardebon van € 40 geldt een minimale besteding van € 55 en voor de waardebon van € 60 is dat € 80.
Bestellen: je ontvangt je groupon via e-mail, plaats daarmee uiterlijk 31 oktober 2019 je bestelling in de webshop van EasyToys op https://www.easytoys.nl/ met gebruik van je groupon-code.
Meer info: geldig voor de gehele collectie, inclusief sale. Inclusief verzendkosten. Niet geldig i.c.m. andere acties. Geen (deel)restitutie mogelijk, je geeft de waardebon in één keer uit. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over EasyToys

Voor erotische speeltjes, sensuele lingerie en spannende spellen kom je in de webshop van EasyToys gemakkelijk aan je trekken. Een ontdekkingstocht door de veelzijdige shop is als een doolhof zonder einde: elk zijweggetje leidt je naar een nieuw avontuur. Want niet alleen kan je van alles kopen in de shop, je kant ook van alles leren over je lichaam en erotiek door de online artikelen en blogs van EasyToys Magazine te lezen. Heb je interesse in een bepaald avontuur, bekijk dan eerst het magazine voor tips en ervaringen en daarna de shop voor bijpassende accessoires. Of je nu wil experimenteren met een tintelende gel of je partner liefkozend en ondeugend op zijn plek wil zetten met een bondage-set en leren zweep.

By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.