Geen nieuwe meldingen

6, 12 of 24 eco ruitensproeier tabletten voor de auto

Eco ruitensproeier tabletten

Tot 67% korting.
€ 9,99
Niet langer beschikbaar

In een Notendop

Deze tabletten kunnen gebruikt worden voor het reinigen van glazen oppervlakken van alle soorten voertuigen en zijn ecologisch geformuleerd.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Product-details

  • Geconcentreerd en compact, de pellets worden opgeslagen in uw handschoenenkastje en maken ruimte vrij in uw kofferbak.
  • Eenvoudig in gebruik, voeg gewoon een tablet toe aan 4 liter water, ongeacht de bron, of het nu leidingwater, een oude fles water, enz. Is. Dankzij de antikalkmiddelen is elk type water geschikt
  • Deze reinigingsdoekjes bevatten geen alcohol, ethanol, methanol of fosfaat en zijn daarom 99% biologisch afbreekbaar   Gebruiksadvies:

  • Plaats de tablet(ten) rechtstreeks in het reservoir en voeg het water toe tot het normale vulniveau
  • Het is ook mogelijk om het product op te lossen in een schone emmer met de juiste hoeveelheid water en het dan in de tank te gieten

Veiligheid:

  • Buiten het bereik van kinderen bewaren

Voorwaarden

Levering: € 2,99 (niet inbegrepen). Levering binnen circa 21 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.