Gezond Colon "Een Optie"

Stationsweg 24A, Heenvliet

Darmspoeling bij Gezond Colon "Een Optie" in Heenvliet

Kies optie
Tot -5% korting op de verkoopprijs, max. € 50
Promo Code BEAUTY25. Ends 3-12.
Code toepassen
Meer dan 20 keer bekeken vandaag, dus handel nu!

In een Notendop

Geef je darmen een opknapbeurt door ze te grondig te reinigen met een revitaliserende “colonhydrotherapie-behandeling”.

Groupon-beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle Groupon-beoordelingen zijn van mensen die deals hebben ingewisseld bij deze partner. Beoordelingsverzoeken worden per e-mail verzonden naar klanten die de deal hebben gekocht.
T
Talla
4 beoordelingen1 beoordelingen
Rating of 5 out of 5 stars
oktober 19, 2022
Zeer kundige vrouw, veel raakvlakken. Zat aardig verstopt, voel me nu opgelucht, ontspannen en energiek. Ze laat je erg op je gemak voelen, niks om voor te schamen. Ik zou dit een ieder aanraden.
D
dondu
6 beoordelingen2 beoordelingen
Rating of 5 out of 5 stars
september 9, 2022
Geweldig geholpen! Sandra is zeer deskundig.
N
Nadia
1 beoordelingen1 beoordelingen
Rating of 5 out of 5 stars
februari 1, 2022
Hele fijne kundige vrouw. Helemaal tevreden!
G
Guest
1 beoordelingen1 beoordelingen
Rating of 5 out of 5 stars
december 11, 2021
Great professionalist 🙏🏼

Over deze deal

De deal

  • € 44,99 voor 1 colon-hydrotherapie-behandeling voor 1 persoon (waarde € 90)

Door medicijngebruik, gehaast eten, gebrek aan beweging en stress kan het zijn dat je darmen minder goed functioneren en dat onder meer je weerstand wordt aangetast. “Colon-hydrotherapie” (hoge darmspoeling) is ontwikkeld om de dikke darm over de gehele lengte, dus tot aan de dunne darm, te reinigen. Doel is ontlasting, achtergebleven afvalstoffen, gassen en slijmresten tot in de diepste plooien weg te krijgen, om je darmen weer optimaal hun werk te laten doen. Zo kan ook je weerstand verbeterd worden, de doorbloeding gestimuleerd worden en je vitaliteit en veerkracht versterkt worden.

Met een darmspoelapparaat (“Colon-Hydromat”) wordt gezuiverd en gefilterd water op lichaamstemperatuur en onder lage druk naar je darmen gevoerd. Hetzelfde apparaat voert het water incl. slijm, ontlasting en afvalstoffen ook weer af. De procedure van inlopen en weg laten stromen zal een aantal malen herhaald worden, om met iedere spoeling een hoger deel van de dikke darm te bereiken. Dit systeem is gesloten om je geen onaangename geur te laten waarnemen.

Colon-hydrotherapie/darmspoeling wordt ingezet bij allergieën, diarree, constipatie, migraine/hoofdpijn, huidproblemen, lusteloosheid, een opgeblazen gevoel, spastische darm, vermoeidheid, rugpijn, hoge bloeddruk, winderigheid, verminderd libido, depressie, menstruatieproblemen en overgewicht.

De werking van deze alternatieve behandel- of onderzoeksmethode, training of therapie is nog niet algemeen aanvaard wetenschappelijk bewezen. Deze deal biedt dan ook geen vervanging van reguliere gezondheidszorg, maar kan er wel een aanvulling of ondersteuning van zijn. Neem bij twijfel altijd contact op met je behandelend arts of specialist. En raadpleeg je zorgverzekeraar voor duidelijkheid over vergoedingen.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 4 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken en 1 groupon te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 48 uur van tevoren telefonisch op: 0649 420 083, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Je ontvangt bij aanmelding een voedingsschema van de therapeut per e-mail. Houd er rekening mee dat je voor een optimaal resultaat 2 tot 3 dagen voorafgaand aan de sessie je aan een voedingsschema dient te houden. Alleen geldig voor nieuwe klanten. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Gezond Colon "Een Optie"