Geen nieuwe meldingen

Stationsweg 24A, Heenvliet

Darmspoeling bij Gezond Colon "Een Optie" in Heenvliet

Kies optie
Tot -5% korting, max. € 50
Promo Code LENTE. Ends 12-5.
Code toepassen
Meer dan 40 keer bekeken vandaag, dus handel nu!

In een Notendop

Geef je darmen een opknapbeurt door ze te grondig te reinigen met een revitaliserende “colonhydrotherapie-behandeling”.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
S
Samantha
1 beoordelingen1 beoordelingen
januari 24, 2021
Uitermate perfect!
C
Chica
1 beoordelingen1 beoordelingen
september 7, 2020
Super fijne medewerkster en merk lichamelijk zeker ontlading
R
Rian
3 beoordelingen3 beoordelingen
september 7, 2020
Een deskundige en persoonsgerichte aanpak. Goed resultaat. Voor herhaling vatbaar!
F
Faton
3 beoordelingen1 beoordelingen
september 4, 2020
Top vrouw
A
Alexandra
1 beoordelingen1 beoordelingen
juni 26, 2020
Een top behandeling, aanrader voor iedereen die een schone lichaam en een schone geest wil behouden!
T
Tania
2 beoordelingen2 beoordelingen
november 21, 2019
Ik heb een super goede ervaring gehad bij Mevr Sandra. Ik voelde me zeer op me gemak en zij heeft mij geweldig advies gegeven die ik zal blijven volgen. Ik heb 3behandelingen gedaan en zal in de toekomst zeker nog bij haar langs gaan. Kan haar niet genoeg bedanken.

Over deze deal

De deal

  • € 44,99 voor 1 colon-hydrotherapie-behandeling voor 1 persoon (waarde € 90)

Door medicijngebruik, gehaast eten, gebrek aan beweging en stress kan het zijn dat je darmen minder goed functioneren en dat onder meer je weerstand wordt aangetast. “Colon-hydrotherapie” (hoge darmspoeling) is ontwikkeld om de dikke darm over de gehele lengte, dus tot aan de dunne darm, te reinigen. Doel is ontlasting, achtergebleven afvalstoffen, gassen en slijmresten tot in de diepste plooien weg te krijgen, om je darmen weer optimaal hun werk te laten doen. Zo kan ook je weerstand verbeterd worden, de doorbloeding gestimuleerd worden en je vitaliteit en veerkracht versterkt worden.

Met een darmspoelapparaat (“Colon-Hydromat”) wordt gezuiverd en gefilterd water op lichaamstemperatuur en onder lage druk naar je darmen gevoerd. Hetzelfde apparaat voert het water incl. slijm, ontlasting en afvalstoffen ook weer af. De procedure van inlopen en weg laten stromen zal een aantal malen herhaald worden, om met iedere spoeling een hoger deel van de dikke darm te bereiken. Dit systeem is gesloten om je geen onaangename geur te laten waarnemen.

Colon-hydrotherapie/darmspoeling wordt ingezet bij allergieën, diarree, constipatie, migraine/hoofdpijn, huidproblemen, lusteloosheid, een opgeblazen gevoel, spastische darm, vermoeidheid, rugpijn, hoge bloeddruk, winderigheid, verminderd libido, depressie, menstruatieproblemen en overgewicht.

De werking van deze alternatieve behandel- of onderzoeksmethode, training of therapie is nog niet algemeen aanvaard wetenschappelijk bewezen. Deze deal biedt dan ook geen vervanging van reguliere gezondheidszorg, maar kan er wel een aanvulling of ondersteuning van zijn. Neem bij twijfel altijd contact op met je behandelend arts of specialist. En raadpleeg je zorgverzekeraar voor duidelijkheid over vergoedingen.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 4 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken en 1 groupon te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 48 uur van tevoren telefonisch op: 0649 420 083, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Je ontvangt bij aanmelding een voedingsschema van de therapeut per e-mail. Houd er rekening mee dat je voor een optimaal resultaat 2 tot 3 dagen voorafgaand aan de sessie je aan een voedingsschema dient te houden. Alleen geldig voor nieuwe klanten. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Gezond Colon "Een Optie"

Een Gezond Colon "Een Optie" is gespecialiseerd in colonhydrotherapie-behandeling. Hier kan je terecht voor op maat gemaakt advies en therapie die je op weg helpt naar een gezondere levenswijze. De verpleegkundige is al meer dan 35 jaar werkzaam en beschikt over veel ervaring en toewijding. Een Gezond Colon "Een Optie" is gevestigd aan de rand van Heenvliet.