Geen nieuwe meldingen

Eethuys 't Kroontje

Weebosch 72, Bergeijk

Spareribs-arrangement bij Eethuys 't Kroontje (vanaf € 16 / 2 personen)

Kies optie

In een Notendop

Malse spareribs met friet, salade en saus inclusief stokbrood met kruidenboter vooraf en na het eten een kop koffie of thee.

Over deze deal

Kies uit 3 opties

  • € 16 voor een spareribs-arrangement voor 2 personen (waarde € 35)
  • € 30 voor een spareribs-arrangement voor 4 personen (waarde € 70)
  • € 44 voor een spareribs-arrangement voor 6 personen (waarde € 105)

Dit arrangement laat iedere rib-liefhebber watertanden. Voor de ribbetjes op tafel komen krijg je eerst stokbrood met kruidenboter. Vervolgens kan het echte werk beginnen. Een heerlijke portie sappige, malse ribs met friet, salade en saus. Na het eten drink je nog een kopje koffie of thee. Heb je niet genoeg? Vraag de ober om een tweede portie spareribs, geen probleem. Toegevoegd op 11-2-2015: Maximaal 2 porties per persoon.

Eethuys ‘t Kroontje

Het gezellige en gastvrije Eethuys ‘t Kroontje is alle dagen van de week geopend. Je kan hier binnen of buiten op het mooie terras bijkomen met ambachtelijke verse pizza’s, pasta’s, broodjes, salades en lekkere schotels. ’t Kroontje is gevestigd in Weebosch, een klein kerkdorpje van de gemeente Bergeijk. Hier vind je diverse bezienswaardigheden.

Fine Print

Geldigheid: 4 maanden vanaf het moment van aankoop op dinsdag t/m zondag.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht telefonisch op 0497 844 596, o.v.v. Groupon.
Meer info: exclusief drankjes (m.u.v. een koffie of thee p.p. als afsluiter). Beperkte beschikbaarheid op zondag. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Eethuys 't Kroontje