Geen nieuwe meldingen

Proefpakket van Ekomenu met één maaltijd voor 2 personen, op te halen bij een Ekoplaza-vestiging naar keuze

Tot 52% korting.
Kies optie

In een Notendop

Maak kennis met de biologische maaltijdboxen van Ekomenu door een proefpakket te bestellen met daar in een gezonde maaltijd voor twee.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt

Kies uit twee opties

  • € 5,99 voor het Proefpakket Variatie (waarde € 12,50)
  • € 5,99 voor het Proefpakket Vegetarisch (waarde € 12,50)

Het gaat om een eenmalig proefpakket bestaande uit 1 maaltijd voor 2 personen en betreft dus geen abonnement.

Voorwaarden

Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 31 augustus 2019 op een zaterdag naar keuze.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Bestellen: je ontvangt je groupon via e-mail, bestel daarmee uiterlijk 31 augustus 2019 je proefpakket. Bestellen doe je op https://www.ekomenu.nl/proefpakket-variatie voor Proefpakket Variatie en op https://www.ekomenu.nl/proefpakket-vega voor Proefpakket Vegetarisch. Vul je groupon-code in in het daarvoor bestemde veld en selecteer in welke Ekoplaza-vestiging je het pakket wil ophalen. Ter verificatie wordt er gevraagd € 0,01 te betalen. Nadat je de aankoop hebt afgerond, ontvang je een e-mail waarin staat wanneer je het pakket kan ophalen. Dit zal binnen 5-8 kalenderdagen zijn.
Meer info: het pakket bestaat uit eenmalig 1 maaltijd voor 2 personen. De maaltijd wisselt elke week en is onderaan de bestelpagina te zien. Je ontvangt de ingrediënten en het recept en maakt het zelf thuis klaar. Het betreft dus geen abonnement. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Ekomenu

Sta je ook vaak inspiratieloos in de supermarkt? Maak eens kennis met de maaltijdboxen van Ekomenu. Via een flexibel lidmaatschap ontvang je elke week ingrediënten voor 3 of 4 gezonde recepten, die je stuk voor stuk zelf kan uitkiezen. De biologische producten zijn sprankelend vers en met een druk op de knop heb je alles wat je nodig hebt om uitgebreid te kunnen dineren. Zo hoef je over je boodschappen niet meer bezorgd te zijn.

By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.