Geen nieuwe meldingen

Elektrische onkruidbrander Eurom 2.000 W

Elektrische onkruidbrander Eurom

Beperkte tijd beschikbaar!
10+ gekocht
Kies optie

In een Notendop

Naast het verbranden van het onkruid, kan deze onkruidbrander met 2.000 W ook de barbecue aansteken met een speciaal mondstuk.

Product-details

  • Vermogen: 2000 W
  • Spanning: 230 V/50 Hz
  • Ontsteking: elektrisch

Houd het apparaat 5 seconden vast, de onkruidcellen breken en gaan dood

Voorwaarden

Beste klant, na de invoering van beperkende maatregelen door de regering om de verspreiding van het coronavirus en Covid-19 in de hand te houden, kunnen leveringen in het hele land vertragingen oplopen.

Levering: € 2,99 (niet inbegrepen). Levering binnen circa 7 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.

Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.