Geen nieuwe meldingen

Uiterwaardenstraat 218, Amsterdam

Huidverjongende behandelingen voor gezicht, hals en decolleté bij Emotion Beauty

Kies optie

In een Notendop

Het doel van de E-light en radiofrequentie-behandeling is dat je huid er jonger uit gaat zien en dat pigmentvlekken minder zichtbaar worden.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Zet alle klokken in de omgeving structureel achteruit en vier elk jaar dat je wéér 25 wordt. Het proces van ouder worden is interessant, alleen gaat het zo in je huid zitten, hè? Erase maanden en jaren met meerdere huidverjongende behandelingen bij Emotion Beauty.

Kies uit 3 opties

  • € 19,99 voor 1 huidverjongende behandeling met E-light en RF (waarde € 125)
  • € 54,99 voor 3 huidverjongende behandelingen met E-light en RF (waarde € 375)
  • € 89,99 voor 5 huidverjongende behandelingen met E-light en RF (waarde € 625)

Vroeger luisterde men naar de radio om de tijd te doden. Nu laat je de tijd stilzetten door middel van radiofrequentie (RF) en E-light. Je begint met een kort intakegesprek waarin je je wensen kan bespreken. Je huid wordt vervolgens grondig gereinigd en er wordt een gel aangebracht. De E-Light en RF doen hierna hun werk en stimuleren je huidcellen nieuw collageen aan te maken. Het resultaat? Een frisser en jonger uitziende huid, aldus Emotion Beauty. Volgens de salon is de behandeling ook zeer geschikt om pigmentvlekken, uitgezette bloedvaatjes en vergrote poriën mee aan te pakken. Hoeveel behandelingen je nodig hebt, hangt af van je leeftijd en de aard van de ouderdomsverschijnselen.

Wat je moet weten

Geldigheid: 4 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m zaterdag (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 2 groupons per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado. Alleen geldig voor vrouwen. Minimum leeftijd: 25 jaar.
Reserveren: verplicht telefonisch op 0610 157 198, o.v.v. Groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Tussen elke behandeling moet 2 weken zitten. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Emotion Beauty

Bij Emotion Beauty in Badhoevedorp kan je je gezicht en lichaam laten ontharen, een behandeling ondergaan voor couperose en acne, maar je kan hier ook jouw wimpers en wenkbrauwen laten verven. Deze salon is van alle markten thuis, kan je wel zeggen.