Geen nieuwe meldingen

Bolderweg 2, Almere

Workshop Stuntrijden van 2,5 uur bij EndorfinE Producties in Almere

Kies optie

In een Notendop

Wees stuntrijder voor één dag en leer onder meer 180 graden inparkeren en op twee wielen rijden.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
D
Ditty
1 beoordelingen1 beoordelingen
juni 21, 2020
Erg klantvriendelijk en gericht, mijn vriend heeft dé middag van zijn leven gehad. Nogmaals dank!
J
Jasper
1 beoordelingen1 beoordelingen
juni 6, 2020
Erg goede service
G
Guest
1 beoordelingen1 beoordelingen
maart 7, 2020
Een super leuke dag gehad. Goede begeleiding, goede uitleg een lekker veel rij tijd.

Over deze deal

Piepen, ronken en scheuren zijn niet alleen toebedeeld aan een tevreden muis die met de krant aan het worstelen is, maar ook aan een bolide die de bocht door glijdt. Trap ‘m op z’n staart tijdens een workshop Stuntrijden bij EndorfinE Producties.

Kies uit twee opties

  • € 59,99 voor een workshop Stuntrijden van 2,5 uur voor 1 persoon (waarde € 137,50)
  • € 119,99 voor een workshop Stuntrijden van 2,5 uur voor 2 personen (waarde € 275)

De workshop begint met een introductie: je kijkt een dvd over het stuntwerk dat ze hebben gedaan voor verschillende film- en televisieproducties. Dan wordt het programma uitgelegd en leer je over veiligheid en technieken. En daarna is het zo ver: tijd om te stunten. Superspannend, maar natuurlijk wel veilig. Tijdens het 90 en 180 graden slippend inparkeren leer je de BMW’s inparkeren op de handrem. Heb je dat onder de knie en is er tijd over dan ga je een stap verder en leer je de Chicago U-turn: 180 graden slippen en direct weer wegrijden in 1 vloeiende beweging. Daarna leer je voorwaarts slippen en achterwaarts inparkeren in een vloeiende manoeuvre. In totaal duurt de workshop 2,5 uur. Bekijk online vast de beelden om te zien wat je te wachten staat.

Afbeeldingen 1 t/m 7 & 10: © Endorfine 2016 / 8 & 9: © Richard van der Klaauw

Wat je moet weten

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op zaterdag en zondag.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 48 uur van tevoren via e-mail op info@endorfine.nl of telefonisch op 036 521 2390, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: je moet in het bezit zijn van een geldig rijbewijs. EndorfinE Producties behoudt zich het recht voor om in onvoorziene omstandigheden het programma aan te passen. Minimaal 6 en maximaal 12 individuele deelnemers per groep - deelnemers worden samengevoegd in een groep. Per deelnemer maximaal twee toeschouwers. Vanaf 6 personen op basis van beschikbaarheid ook doordeweeks te boeken. Groupons kunnen tot max. 6 personen gecombineerd worden.
Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over EndorfinE Producties

EndorfinE Producties in Almere maakt je stuntman of stuntrijder voor 1 dag, als teambuildingtraining, bedrijfsuitje, vrijgezellendag, of gewoon omdat het kan. Daarbij verhuren ze één van de grootste Greenscreen-/film-/tv-studio's van Nederland. Je vindt de Creative Campus van het MAC3PARK aan de Bolderweg 2 in Almere. Parkeren is gratis en kan op P1 (direct na het hek bij de ingang links) of op P2 (na de ingang rechtdoor en langs de roze-witte koe rechtsaf). Het avontuur begint achter de deur van entree D27 (bij de roze- witte koe het pad op en langs de VLOER naar de geel-zwarte paaltjes). Als je het niet kan vinden of het hek van MAC3PARK is gesloten, bel dan gerust naar 036-5212390.