sluit
TTD Launch

Papegaaienpark - ZOO Veldhoven

Wintelresedijk 51, Veldhoven

Entree voor Papegaaienpark - ZOO Veldhoven

Kies optie
Dit artikel verkoopt snel, dus handel nu!

In een Notendop

Sla je vleugels uit in dit kleurrijke park en word vriendjes met de papegaaien door ze fruit of nootjes te voeren

Groupon-beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle Groupon-beoordelingen zijn van mensen die deals hebben ingewisseld bij deze partner. Beoordelingsverzoeken worden per e-mail verzonden naar klanten die de deal hebben gekocht.

Over deze deal

  • Dagentree voor Papegaaienpark - ZOO Veldhoven
  • Voor een kind (3 t/m 12 jaar), 65+'er of volwassene (vanaf 13 jaar)
  • Kinderen tot 3 jaar mogen gratis het park binnen vliegen
  • OF een familieseizoenskaart voor 2 volwassenen en maximaal 4 kinderen
    • Deze is naamsgebonden en kan tot 1 juni opgehaald worden
  • Je vleugels spreiden in de zoo kan t/m 31 oktober 2023
  • In Papegaaienpark - Zoo Veldhoven zie je nogal wat papegaaien
  • De typische blauwgele ara bijvoorbeeld of de kaketoe met zijn waanzinnige kuif
  • Maar ook dieren zonder vleugels zijn hier te bewonderen, zoals zebra's en maki's *Je mag eigen fruit meenemen om te voeren. Geschikt fruit zijn druiven, appel, mango, peer en meloen *Zakjes met speciale nootjes zijn voor € 1,- te koop bij de kassa. Daarbij krijg je een voerstokje, waarmee je veilig de nootjes aan de vogels kunt geven

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 31 oktober 2023 op alle dagen van de week. Bekijk hier de openingstijden en route.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Tickets: je groupon is je entreebewijs.
Meer info: kinderen tot 3 jaar krijgen gratis toegang tot het dierenpark. Parkeerkaart is € 4 per voertuig, per dag. Het park is volledig rolstoeltoegankelijk. De familieseizoenskaart is geldig voor 2 volwassenen en maximaal 4 kinderen. De familieseizoenskaart is naamsgebonden en kan opgehaald worden tot 1 juni en is geldig t/m 31 oktober.
Onze promotiecodes of andere kortingen kunnen niet bij deze aanbieding toegepast worden.

Over Papegaaienpark - ZOO Veldhoven

In dit park word je letterlijk welkom geheten door papegaaien. Papegaaienpark - ZOO Veldhoven heeft onderkomens die zoveel mogelijk zijn aangepast aan de natuurlijke leefomgeving van het dier. Je vindt er vooral tal van vogels, in alle kleuren, vormen en maten. Roofvogels, flamingo's, uilen, exotische vogels (zoals papegaaien, toekans en neushoornvogels), je ziet ze allemaal langskomen. Maar ook niet-gevederde vrienden heeft deze dierentuin in overvloed. Zo zijn er zebra's, ringstaartmaki's, bonte vari's en kamelen. Bij de verblijven vind je nuttige informatie en ook de medewerkers weten genoeg leuke feitjes te vertellen over de dieren. Tussen het apegapen door kunnen de kleintjes zich amuseren op de aanwezige toestellen buiten en in de overdekte Bamboe Jungle, terwijl de ouders op een terras een kop koffie of een glas fris drinken. Het park is volledig rolstoeltoegankelijk.