sluit
TTD Launch

Eventsbakery

Groene Heuvels 1, Ewijk

Dagje klimmen en ravotten inclusief 2 drankjes bij Eventsbakery in Ewijk, vlakbij Nijmegen

Kies optie
Tot -10% korting op de verkoopprijs, max. € 50
Promotiecode LOKAAL. Eindigt 10-6.
Code toepassen
Meer dan 10 keer bekeken vandaag, dus handel nu!

In een Notendop

Overwin angsten en klim naar de hoogste boomtop, balanceer via houtje-houtje-bruggen naar de overkant of maak een vrije val van 15 meter.

Groupon-beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle Groupon-beoordelingen zijn van mensen die deals hebben ingewisseld bij deze partner. Beoordelingsverzoeken worden per e-mail verzonden naar klanten die de deal hebben gekocht.

Over deze deal

  • Dagje klimmen en klauteren in het Eventsbakery-klimpark
  • Entree voor 1, 2 of 4 personen
  • Inclusief 2 drankjes naar keuze wanneer je weer met beide benen op de grond staat (koffie, thee of fris)
  • Probeer Spider-Man te evenaren aan de grote klimwand of duik zo vrij als een vogel van 15 meter hoog naar beneden
  • Voor iedereen met een gezonde dosis energie
  • Kinderen spelen veilig onder professionele begeleiding
  • Leuk voor verjaardagfeestjes, vriendenweekenden en teambuilding
  • Gelegen in Ewijk, vlakbij Nijmegen

Deal-Voorwaarden

Niet geschikt voor personen die zwanger zijn of borstvoeding geven. Minimale lichaamslengte 130 cm. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals. Verplicht online reserveren op https://eventsbakery.nl/tickets-boeken. De 14-dagen annuleringstermijn is niet van toepassing op geboekte vouchers. Reserveringen kunnen tot 24 uur vóór de afspraak gewijzigd of geannuleerd wirden. Er is géén restitutie meer mogelijk na deze annulering / wijzigingsperiode. 4 maanden geldig vanaf het moment van aankoop alle dagen van de week. Maximaal 1 groupon(s) per persoon te gebruiken, maar 1 groupon(s) te koop als cadeau.

Over Eventsbakery

Ben jij op zoek naar een onvergetelijke uitje met actie, avontuur en teambuilding, dan komt dat voor de bakker. Bij Eventsbakery kunnen ondernemende mensen door het hele land hun hart ophalen met o.a. paintball, quad-tracks en een ritje in een heuse Ferrari. Met een breed assortiment aan sport- en spelactiviteiten zit er voor elke groep wel een leuk uitje in. Of je nu iets wil doen met collega's, klasgenoten, familie, vrienden of een (vrijgezellen)feest, Eventsbakery denkt graag mee over arrangementen op maat. Je vindt ze door heel Nederland.