Geen nieuwe meldingen

Entreetickets voor Wintercircus op 30 december t/m 4 januari op P2 van Jaarbeurs Utrecht

Wintercircus Utrecht

Tot 27% korting.
Kies optie

In een Notendop

Zie motoren vliegen door de piste, acrobaten touwtjespringen op een metershoog koord en clowns capriolen uithalen bij Wintercircus Utrecht.

Wat je krijgt

  • Ticket(s) voor Wintercircus Utrecht
  • Data: 30 december 2019 en 2 t/m 4 januari 2020
  • Dagen en aanvang:
    • op maandag en donderdag t/m vrijdag om 11.30 en 15.00 uur
    • op zaterdag om 15.00 en 19.30 uur
  • Locatie: P2 Jaarbeurs Utrecht
  • Als je ze op schoot kan houden, mogen kinderen jonger dan 3 jaar gratis naar binnen

Twee uur lang spektakel, dat is wat je kan verwachten bij de achtste editie van Wintercircus Utrecht. Circusartiesten uit alle delen van de wereld komen naar de Jaarbeurs om hun kunsten te vertonen. En hoe. Menselijke piramides worden gebouwd, artieste Mascha slingert aan een 8 meter hoog koord door de tent en acrobaten tarten de zwaartekracht op een snel roterend rad waarop ze verbazingwekkende stunts uitvoeren. Bovendien wordt gebruik gemaakt van de allernieuwste special effects. Natuurlijk zijn er ook clowns om tussen alle puntje-van-je-stoel-acts door voor wat luchtigheid te zorgen.

Het is niet alleen maar humor en sensatie bij het Wintercircus. Er is ook ruimte voor intiemere acts waarbij moeilijke trucs worden gecombineerd met sprookjesachtige muziek en kostuums. Een showballet ondersteunt de show. De voorstelling voor het hele gezin is te beleven in een volledig in kerstsfeer uitgedoste theatertent op P2 van Jaarbeurs Utrecht waar je je ogen zal uitkijken.

Ga je liever op een andere dag? Bekijk deze deal voor meer voorstellingsdata van het Wintercircus.

Voorwaarden

Geldigheid: uitsluitend geldig als ticket voor Wintercircus op de door jou aangekochte datum en tijdstip in de Jaarbeurs Utrecht.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Tickets: je e-tickets worden uiterlijk een week voor het evenement per e-mail toegestuurd door Eventim. Als je een week voor de datum van het evenement je e-ticket(s) nog niet per e-mail hebt ontvangen, neem dan contact op met tickets_nl@groupon.nl.
Annuleren: je ticket(s) kunnen niet worden omgeruild voor een andere datum of geannuleerd.
Meer info: kinderen jonger dan 3 jaar mogen gratis naar binnen, mits je ze tijdens de voorstelling op schoot houdt. Voor de uitvoering van deze deal is het noodzakelijk dat jouw e-mailadres waarmee je bij ons ingeschreven staat éénmalig wordt verstrekt aan Eventim. Door de aankoop van deze deal en het aanklikken van de knop "Koop" ga je uitdrukkelijk akkoord met deze éénmalige verstrekking van de hiervoor genoemde gegevens aan Eventim. Deze mag de gegevens dan alleen gebruiken om je per e-mail jouw aankoop toe te sturen. Daarna zal Eventim de gegevens verwijderen. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Wintercircus Utrecht

Kinderactiviteiten, Circus, Kindershow en -evenement, Tickets & Evenementen