sluit
TTD Launch
Kies optie

In een Notendop

Klein, groot, jong of oud, plezier voor iedereen, met meer dan 30 attracties een hele dag vermaak in het Wilde Westen

Groupon-beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle Groupon-beoordelingen zijn van mensen die deals hebben ingewisseld bij deze partner. Beoordelingsverzoeken worden per e-mail verzonden naar klanten die de deal hebben gekocht.

Over deze deal

Nadat je deze deal hebt gekocht, moet je de website bezoeken die op je groupon staat om deze daar in te wisselen.

  • Ticket voor Attractie- & Vakantiepark Slagharen
  • Kinderen t/m 3 jaar mogen gratis naar binnen

Yihaa! Waan je voor even in een heel andere wereld. De wereld van het Wilde Westen. Ga op avontuur en stap in de Gold Rush, deze triple launch achtbaan brengt je van 0 tot 95 km per uur in enkele seconden. Ben je niet zo’n waaghals? Geniet dan van het prachtige uitzicht vanuit de Big Wheel op 50 meter hoogte. Geen fan van grote hoogtes? Stap dan achter het stuur van een echte Old Timer. Met meer dan 30 attracties valt er voor iedereen iets te beleven.

Ontdek naast de vele attracties ook het straatentertainment. Ontmoet Randy & Rosie, geef ze een high five tijdens een meet & greet of bekijk hun spannende shows. Het wordt pas echt spannend als de Red Bandits het toneel opkomen. De schurken van het park hebben sinds kort een eigen podium en breiden in 2023 hun territorium uit met de Red Bandits Adventure. Heb jij de moed om een reeks gevaren te trotseren die de Red Bandits langs de rivier hebben uitgestippeld? Be aware of the Red Bandits!

Heb je van al die belevenissen trek gekregen? In het park kun je ook smullen van belegde broodjes en malse western burgers voor de stoere cowboys en cowgirls. Gifts & souvenirs tref je in de Main Street, waar jouw herinneringen persoonlijk vastgelegd worden op een lederen armbandje of sweater in John’s Craftsman's shop.

Daarnaast is 2023 een feestelijk jaar, want Slagharen bestaat 60 jaar. Tijd om herinneringen op te halen en nieuwe te maken. Dus kom dit feestje samen vieren.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 7 januari 2024 op alle openingsdagen.
Aankoop: maximaal 10 groupons per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Bestellen: online inwisselen op slagharen.com/reserveren, bekijk de inwisselinstructies op je groupon.
Meer info: geen restitutie mogelijk. De actuele openingstijden vind je op de website van Attractie- en Vakantiepark Slagharen. Bezoek aan Black Hill Ranger Path en Aqua Mexicana zijn niet inbegrepen. Parkeren bij het park kost € 10. Niet geldig i.c.m. andere acties. De originele waarde is gebaseerd op de kassaprijs.
Onze promotiecodes of andere kortingen kunnen niet bij deze aanbieding toegepast worden.

Over Attractie- en Vakantiepark Slagharen

Slagharen is een attractiepark dat zich volledig richt op avontuur voor alle leeftijden. Sinds 1963 stap je er in een wereld van cowboys en indianen. Al decennia lang is dit attractiepark een begrip in Nederland en omstreken. Door de jaren heen is het park steeds groter geworden en zijn er nieuwe attracties bijgekomen. Slagharen bestaat inmiddels uit een attractiepark, een waterpark, een klimpark én een vakantiepark, waar je met het hele gezin kan overnachten in huisjes, Cowboy Cottages, wigwams, tenten of andere accommodaties. Het park bevindt zich tussen Hoogeveen, Zwolle en Almelo in, dicht bij de Duitse grens. Je kan tegen betaling je auto parkeren op het parkeerterrein van Slagharen.