Geen nieuwe meldingen

Vijfkamplaan 6c, Eindhoven

Toegang voor 2-6 personen tot een escaperoom, naar keuze incl. 18 holes GlowGolfen bij Escape Mission in Eindhoven

Kies optie

In een Notendop

Ga op zoek naar aanwijzingen, los de puzzels van de kamer op en werk vooral samen om binnen 60 minuten te ontsnappen.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Anders dan bij een escaperoom is bij een val in het roofdierenverblijf van de dierentuin met een boodschappentas vol barbecuevlees een weg naar buiten niet gegarandeerd. Gooi jezelf voor de leeuwen en vind de sleutel tot succes bij Escape Mission in Eindhoven.

Kies uit twee opties

  • € 59,99 voor een escaperoom naar keuze voor 2-6 pers. (waarde € 108)
  • € 79,99 voor een escaperoom naar keuze + GlowGolf voor 2-6 pers. (waarde € 144)

Escape Mission is de nieuwste uitbreiding van GlowGolf Eindhoven. Bij deze escaperooms beleef je spannende momenten in een van de twee escaperooms: in het kantoor van Dr. Jones waar bendes het op jullie gemunt hebben in de ene kamer, of in een vastgelopen goederenlift van een pakhuis in de andere kamer. Ga op zoek naar aanwijzingen, los de mysteries van de kamer op en werk samen om binnen 60 minuten te ontsnappen.

Het thema van de 18-holes GlowGolf-baan is “adventure”: van ruimtestation tot Azteekse tempel. Je speelt minigolf in een fluorescerend decor en je bezoekt vier werelden; jungle, space, deep sea en jurassic. De baan en de decorstukken worden hierbij op een bijzondere wijze uitgelicht door fluorescerende blacklights. Een ervaring die zelfs in 3D mogelijk is als je gebruik maakt van de aanwezige 3D-brillen (meerprijs: € 1 per stuk). Elke hole heeft weer zijn eigen hindernissen die je uitdagen om een hole-in-one te slaan. Een rondje GlowGolf duurt ongeveer 75 minuten.

Wat je moet weten

Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m donderdag (m.u.v. feestdagen en schoolvakanties).
Aankoop: maximaal 2 groupons per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 48 uur van tevoren telefonisch op 040 202 4826, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Niet geldig i.c.m. andere acties. Minimumleeftijd is 16 jaar. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Escape Mission Eindhoven

In het noorden van Eindhoven aan de Vijfkamplaan laat je jezelf voor je plezier in een klein kamertje opsluiten om door middel van puzzels weer een weg naar buiten te banen. Deze zogheten escaperoom is onderdeel van Escape Mission, die ook in Enschede en Rotterdam 'puzzelkamers' heeft. Op deze locatie heb je de keuze uit een tweetal kamer, te weten "Het kantoor van Dr. Jones" en "Elevator Room".

Op de hielen gezeten worden door bendes, of een vastgelopen lift die elk moment dreigt naar beneden te storten: voor jou zaak om binnen het uur voor deze levensbedreigende situaties een oplossing te vinden. Naast de hersenkrakers biedt Escape Mission ook toegang tot een 18-holes glow-in-the-dark minigolfbaan waar je in een donkere kamer vol fluorescerende voorwerpen probeert de bal via intrigerende hindernissen zo snel mogelijk in het gaatje te slaan. Uiteraard is er alle ruimte om ervóór, tussendoor of erna op adem te komen en de opgedane ervaringen te bespreken in de loungebar.