Geen nieuwe meldingen

Parkhaven 20, Rotterdam

Entree tot de Euromast, inclusief kopje koffie of thee en gebak

Kies optie

In een Notendop

Klim naar de top van de Euromast en geniet al zittend met een kopje thee/koffie en wat gebak van het prachtige uitzicht over Rotterdam.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
B
BM
2 beoordelingen1 beoordelingen
januari 15, 2020
Het was een kadootje voor mijn nichtje & man die hun 2 jarig huwelijk vierden, echter toen ze om 16.00 koffie met gebak wilden eten was zo bijna alles op... dus zeer weinig keuze. Dus eigenlijk raar een ticket met koffie & gebak... die je m8sschien niet kunt krijgen. Dat vond ik erg sneu om te horen....
R
Roland
1 beoordelingen1 beoordelingen
januari 13, 2020
redelijk goed
E
Erwin
5 beoordelingen4 beoordelingen
januari 9, 2020
Vriendelijk.
K
Kees
1 beoordelingen1 beoordelingen
december 5, 2019
Een bijzonder leuk uitstapje. Het vereist wel mooi weer voor een goed uitzicht.

Over deze deal

Toegegeven, hij was dan wel de heerser van een dor, ongezellig stuk land vol lelijke orks maar hij had wel een prachtig uitzicht op heel Middle Earth vanaf de top van zijn toren. Geef net als Sauron uit Lord of the Rings je oog…eh, ogen de kost door naar de top van de Euromast te stijgen.

Kies uit 3 opties

  • € 19,99 voor koffie of thee met gebak op de Euromast voor 2 personen (waarde € 31,80)
  • € 29,99 voor koffie of thee met gebak op de Euromast voor 3 personen (waarde € 46,50)
  • € 39,99 voor koffie of thee met gebak op de Euromast voor 4 personen (waarde € 63,60)

Je krijgt een toegangsticket voor de Euromast in Rotterdam, waarmee je met de glazen lift helemaal tot de top kan, zo’n 185 meter boven de grond, waar je kan genieten van het uitzicht. Iets lager, op ongeveer 100 meter hoogte, vind je de brasserie. Hier kan je terecht voor een kopje koffie of thee en een lekker stukje gebak, waar je van kan genieten met de Rotterdamse skyline als uitzicht. Bij drukte kan dit ook in de Deli op de begane grond. Op de kaart zie je welke soorten koffie en thee zonder alcohol je kan kiezen.

De Euromast

Euromast werd destijds gebouwd als een Rotterdams landmark naar aanleiding van de Floriade en is momenteel een van de hoogste gebouwen van Nederland. Je kan in het kraaiennest terecht voor een lunch of diner en een overnachting in de toren. Het is ook een uitgelezen plaats voor evenementen.

De stad

Een van de grootste pluspunten is misschien wel dat je een fenomenaal uitzicht hebt over de schitterende skyline en haven van Rotterdam. En met de tram om de hoek ben je in een oogwenk in het bruisende centrum van de Maasstad. Rotterdam heeft veel te bieden op het gebied van kunst, cultuur en amusement. Bezoek Diergaarde Blijdorp, bezichtig de Erasmusbrug en de kubuswoningen of ga heerlijk shoppen in het centrum.

Wat je moet weten

Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week (m.u.v. de schoolvakanties).
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Reserveren: niet nodig.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Je kan de koffie/thee en gebak iedere dag nuttigen tussen 10.00 en 11.00 uur en doordeweeks ook tussen 15.00 en 16.00 uur. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Euromast