sluit
TTD Launch

Aalsmeer Rondvaart

Oosteinerweg 243, Aalsmeer

Rondvaart van 60 minuten met max. 6 personen bij Aalsmeer Rondvaart

Kies optie
Tot -10% korting op de verkoopprijs, max. € 50
Promotiecode CATEGORY. Eindigt 25-3.
Code toepassen
Meer dan 10 keer bekeken vandaag, dus handel nu!

In een Notendop

Vaar over de Aalsmeerse wateren terwijl je geniet van het uitzicht en van elkaar.

Groupon-beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

  • Rondvaart door Aalsmeer
  • Kom alleen of met 2, 3, 4 of 6 personen
  • Stap in de originele, overdekte, Giethoornse binneschip, ook wel ‘elektrische fluisterpraam’
  • Geniet 60 minuten lang van de natuur, plantages, molens en tal van broedplaatsen waar verschillende vogels te zien zijn in hun natuurlijke omgeving
  • Trommel je collega’s, familie of vrienden op en organiseer een dagje uit
  • Aanvang van de rondvaart is 14.30 uur, de boot zal om 15.00 uur gaan varen

Deal-Voorwaarden

Minimaal 24 uur van tevoren reserveren. Niet geldig op feestdagen. Verplicht telefonisch reserveren op 029 738 8144. Toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. De rondvaart gaat door vanaf 5 personen. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals. Maximaal 1 groupon(s) per persoon te gebruiken, maar 1 groupon(s) te koop als cadeau. 4 maanden geldig vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week. Niet geldig i.c.m. andere acties. Minimaal 24 uur van tevoren annuleren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.

Over Aalsmeer Rondvaart

Overdekt rondvaren door Aalsmeer is letterlijk wat je bij Aalsmeer Rondvaart kan doen. En dat kan op veel manieren want het vaarbedrijf heeft diverse arrangementen in de aanbieding. Van een appelpunt-rondvaart tot vergader-rondvaart en van een high tea-rondvaart tot een bier-rondvaart, aan iedereen wordt gedacht. Ook aan de kleintjes, want een familie-rondvaart behoort ook tot de mogelijkheden. Waar je precies gaat varen? Op de Westeinderplassen, een mooi stukje Nederland waar veel te veel Nederlanders nog niet zijn geweest. Het kan overigens per arrangement verschillen of het eten en drinken op locatie plaatsvindt of dat het tijdens het varen wordt genuttigd. Je kan deze informatie vinden op hun website.