Categorieën
Je winkelwagen is leeg!

Tijd om deze snoodaard te vullen met fantastische producten zoals elektronica, gadgets, huishoudelijke artikelen, kado's en andere fraaie aanbiedingen van Groupon Producten.

Geen nieuwe meldingen

7 locaties

Paintball met 4 personen incl. 50 verfballetjes op diverse locaties in het land bij Eventsbakery

Kies optie

In een Notendop

Zet je vizier op scherp en voel je weer kind met 2,5 uur oorlogje spelen met verf op één van de zeven indoor en outdoor ‘oorlogsgebieden’.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
G
Guest
1 beoordelingen1 beoordelingen
juli 2, 2021
super service, wij konden niet binnen de 3 maanden dus ze hebben de bon voor ons verlengd!
I
Irishelpful reviewer
7 beoordelingen4 beoordelingen
oktober 14, 2020
Was super leuke spel begeleiding. En weer een toffe belevenis kamer. We hebben er nu 2 gedaan. The Classroom en Wanna Play 👌🏽
S
Sebastiaan
1 beoordelingen1 beoordelingen
september 14, 2020
Rommelig ontvangst, begonnen te laat en moest zelf achter juiste registratie aan (achteraf). Verder prima instructies.
V
Van
1 beoordelingen1 beoordelingen
augustus 28, 2020
Vriendelijke mensen, leuke leerzame anti slipcursus
R
René
2 beoordelingen2 beoordelingen
juni 14, 2020
De organisatie was matig. Wegens de Corona was de cursus al eens uitgesteld. Op de dag zelf kregen we via een mailtje te horen, dat de cursus die dag niet door ging. Aangezien we toch reeds in de buurt waren, gingen we er heen. Wat bleek: de cursus werd gewoon gegeven. Gelukkig konden we nog aansluiten.

Over deze deal

Net als een verlangende droom over een vakantieliefde is een wedstrijd paintballen een vurig avontuur, zegevier je als de concurrentie verslagen is, maar spat de droom uiteen als je hard in het hart wordt geraakt. Zet het vizier op scherp en wees de gedoodverfde winnaar op één van de locaties van Eventsbakery.

De deal

  • € 9,99 voor paintball met 4 personen incl. 50 balletjes op één van de zes locaties

Knal met je vrienden erop los en los op je vrienden - met verfballetjes op basis van een onschadelijk gelatine-kleurstoffenmengsel. Twee en half uur lang ga je de strijd onderling aan en degene die er na afloop niet als een pointilistisch schilderij uitziet is de winnaar.

Iedere speler krijgt bij aanvang 50 balletjes dus het getrainde oog van een professionele sluipschutter is niet vereist, maar enigszins secuur omgaan met je balletjes wordt wel aangeraden. Mocht je nou met lege handen staan, geef je dan niet over, maar bekijk de voorwaarden eens om extra munitie aan te schaffen. Op de volgende locaties is het mogelijk om het strijdtoneel te betreden:

Outdoorlocaties:

  • Eventsbakery Eindhoven: in een bosrijk gebied
  • Eventsbakery Hardenwijk: op strand Horst
  • Eventsbakery Nijmegen: monumentale boerderij in Ewijk is omgetoverd tot een evenementenlocatie

Indoorlocaties:

  • Eventsbakery Antwerpen: oude loods met een uitgebreid paintball-veld met een legertruck, uitkijkposten, rioolbuizen en autowrakken
  • Eventsbakery Assen: paintballen in de wildernis
  • Eventsbakery Rotterdam: paintballen op een voormalige manege.

Onder het motto “Verveel je niet!” organiseert Eventsbakery actieve games en workshops door heel Nederland. Bekijk dus ook even de andere deals.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m zaterdag.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 48 uur van tevoren online via gr.pn/29eWuLc met gebruik van je groupon-codes.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: minimumleeftijd: 18 jaar. Inclusief materiaal, gezichtsbril of gezichtsmasker, overall, entree, instructie en 50 verfballetjes. Extra bij te bestellen ter plaatse: 150 extra kogels à € 18, 200 extra kogels à € 24, 400 extra kogels à € 39, 550 extra kogels à € 49, Extreme gun à € 5. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Eventsbakery

Bij Eventsbakery kunnen ondernemende mensen door het hele land hun hart ophalen met o.a. paintball, quad-tracks en een ritje in een heuse Ferrari. Met een breed assortiment aan sport- en spelactiviteiten zit er voor elke groep wel een leuk uitje in. Of je nu iets wil doen met collega's, klasgenoten, familie, vrienden of een (vrijgezellen)feest, Eventsbakery denkt graag mee over arrangementen op maat. Je vindt ze door heel Nederland.