Paintball met 4 personen incl. 50 verfballetjes op diverse locaties in het land bij Eventsbakery

Resterende tijd beperkt!
Unable to add now. Please try again later
Unable to remove now. Please try again later

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.

Wat je krijgt


Net als een verlangende droom over een vakantieliefde is een wedstrijd paintballen een vurig avontuur, zegevier je als de concurrentie verslagen is, maar spat de droom uiteen als je hard in het hart wordt geraakt. Zet het vizier op scherp en wees de gedoodverfde winnaar op één van de locaties van Eventsbakery.

De deal

  • € 9,99 voor paintball met 4 personen incl. 50 balletjes op één van de zes locaties

Knal met je vrienden erop los en los op je vrienden - met verfballetjes op basis van een onschadelijk gelatine-kleurstoffenmengsel. Twee en half uur lang ga je de strijd onderling aan en degene die er na afloop niet als een pointilistisch schilderij uitziet is de winnaar.

Iedere speler krijgt bij aanvang 50 balletjes dus het getrainde oog van een professionele sluipschutter is niet vereist, maar enigszins secuur omgaan met je balletjes wordt wel aangeraden. Mocht je nou met lege handen staan, geef je dan niet over, maar bekijk de voorwaarden eens om extra munitie aan te schaffen. Op de volgende locaties is het mogelijk om het strijdtoneel te betreden:

Outdoorlocaties:

  • Eventsbakery Eindhoven: in een bosrijk gebied
  • Eventsbakery Hardenwijk: op strand Horst
  • Eventsbakery Nijmegen: monumentale boerderij in Ewijk is omgetoverd tot een evenementenlocatie

Indoorlocaties:

  • Eventsbakery Antwerpen: oude loods met een uitgebreid paintball-veld met een legertruck, uitkijkposten, rioolbuizen en autowrakken
  • Eventsbakery Assen: paintballen in de wildernis
  • Eventsbakery Rotterdam: paintballen op een voormalige manege.

Voorwaarden


Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m zaterdag.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 48 uur van tevoren online via gr.pn/29eWuLc met gebruik van je groupon-codes.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: minimumleeftijd: 18 jaar. Inclusief materiaal, gezichtsbril of gezichtsmasker, overall, entree, instructie en 50 verfballetjes. Extra bij te bestellen ter plaatse: 150 extra kogels à € 18, 200 extra kogels à € 24, 400 extra kogels à € 39, 550 extra kogels à € 49, Extreme gun à € 5. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Eventsbakery


Bij Eventsbakery kunnen ondernemende mensen door het hele land hun hart ophalen met o.a. paintball, quad tracks en een ritje in een heuse Ferrari. Met een breed assortiment aan sport- en spelactiviteiten zit er voor elke groep wel een leuk uitje in. Of je nu iets wil doen met collega's, klasgenoten, familie, vrienden of een (vrijgezellen)feest, Eventsbakery denkt graag mee over arrangementen op maat.

Eventsbakery

Sport of buitenactiviteit, Paintball, Kinderactiviteiten, Sport voor kinderen
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.