Geen nieuwe meldingen

Engelstalige online cursussen "Party Planning" van EventTrix

Tot 79% korting.
Kies optie

In een Notendop

Leer hoe je geld kan verdienen met het organiseren van spetterende feestjes, bijv.vrijgezellenfeestjes, beauty-feestjes en kinderfeestjes.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt

Kies uit 4 opties

  • € 19,99 voor een Engelstalige online cursus Bachelor party planner (waarde € 99)
  • € 19,99 voor een Engelstalige online cursus Kids party planner (waarde € 99)
  • € 19,99 voor een Engelstalige online cursus Beauty party planner (waarde € 99)
  • € 29,99 voor een Engelstalige online cursus Party planner (waarde € 99)

Bachelor & Bachelorette Party Planner

Met deze uit 5 modules bestaande online cursus leer je de details van het plannen van een spetterend vrijgezellenfeest. Je leert over het kiezen van de locatie, thema’s, plaats, plekken en hoe je daar geld mee kan verdienen.

Kids Party Planner

Het plannen van een kinderfeestje kan ingewikkeld zijn, dus als je geld wil evrdienen met het organiseren daarvan is deze cursus speciaal ontworpen om je te helpen. Je krijgt meer informatie over de verschillende soorten kinderenfestjes, over hoe je omgaat met klanten, over hoe je thema’s voor party’s ontwikkelt, over werken met entertainers en nog veel meer.

Beauty Party Planner

Iedereen houdt ervan om zichzelf te verwennen, en Beauty-feestjes worden steeds meer een populaire manier voor mensen om speciale gelegenheden te vieren door zichzelf verwennen. Met deze toename in populariteit neemt ook de noodzaak voor goede planners van dit soort feestjes toe. Leer alles wat je moet weten over de verschillende soorten beautyfeestjes, hoe je ze plant en hoe je succesvol een bedrijf op dat gebied runt.

Party Planner

Het organiseren van feestjes blijft een veelgevraagde bezigheid en nu is het tijd om te leren wat er nodig is om een professionele planner van feestjes te worden met deze uitgebreide 11 modules omvattende online cursus. De online cursus Party Planner is speciaal ontworpen om jou te helpen je vaardigheden en ideeën om te zetten in een succesvol bedrijf dat feestjes organiseert. Cliënten zijn wanhopig op zoek naar georganiseerde en creatieve mensen zoals jij om ze te helpen met het plannen van het feestje van hun leven.

Hier lees je meer info over deze Engelstalige online cursussen van EventTrix.

Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Levering: je ontvangt je groupon via e-mail, bestel daarmee uiterlijk 6 maanden na aankoop je cursus. Bestellen doe je op www.eventtrix.com/start, met gebruik van je groupon-codes. Na inwisseling van je groupon heb je 12 maanden toegang tot het cursusmateriaal.
Meer info: de cursus is in het Engels. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over EventTrix

EventTrix-cursussen zijn geschreven door een team van professionals met uitgebreide ervaring op hun vakgebied. Profiteer van een schat aan praktische kennis en krijg belangrijke inside-informatie over werken in diverse disciplines. EventTrix is trots dat ze meer dan 25.000 studenten uit 49 landen opgeleid hebben. Omdat hun cursussen online staan, kan je overal studeren, op elk moment, precies zoals het jou uitkomt. Al hun cursussen zijn geaccrediteerd door de International Council for Online Educational Standards die de hoogste onderwijsnormen garandeert.