Familieticket voor LEGOLAND® Billund in Denemarken voor 3-5 personen

LEGOLAND® Billund Resort

Tot 53% korting.
5.000+ gekocht
Kies optie

In een Notendop


Actie en plezier met ruim 55 attracties en meer dan 60 miljoen LEGO®-blokjes in het bekendste familiepark van Denemarken.

Wat je krijgt


Met de juiste stenen bouw je álles zelf – een steengoeie vakantie, om maar ‘s wat te noemen. Eerst even bewonderen wat er allemaal mogelijk is met die stenen met een familieticket naar keuze voor ‘s werelds eerste LEGOLAND® in Denemarken.

Kies uit 3 opties

  • € 74 voor een familie dagticket voor 3 personen (waarde € 148)
  • € 94 voor een familie dagticket voor 4 personen (waarde € 195)
  • € 114 voor een familie dagticket voor 5 personen (waarde € 242)

Het park

LEGOLAND® bestaat dit jaar 50 jaar en viert dat samen met jou. Ga op ontdekkingstocht door verschillende themazones, verspreid over een domein van 14 hectare. Van spannende expedities in tempels tot wilde avonturen in het land van de ridders, poolreizen en gevechten met doorgewinterde piraten. Het wordt pas echt fantastisch in de Imagination Zone, waar de grootste 4D-bioscoop van Scandinavië je naar de diepste diepten van de zee brengt. In Ghost - The Haunted House beland je in een 800 m² groot spookhuis en maak je de gekste dingen mee. Jaag op vampieren in het spiegeldoolhof. Maar pas op! Verdwaal niet… Maak kennis met “The Crazy Scientist”, een professor die maar wat graag maffe experimenten uitvoert waar het hele gezin aan mee kan doen, als jullie durven. Want weet wel, dit griezelige avontuur heeft een onverwachte afloop.

De allernieuwste attractie vind je in LEGOREDO® Town, waar het wilder is dan ooit tevoren. Vlieg als een adelaar in de nieuwe Flying Eagle en voel de vlinders in je maag wanneer je vanaf 11 meter boven de grond naar beneden stort langs alle LEGO-prairiedieren. Ook de LEGO Canoe is vernieuwd en staat voor je klaar om je het wilde westen in LEGOLAND® te laten ervaren.

In het hart van het themapark Miniland loont het de moeite om even naar boven te kijken: ervaar 5 wonderen van de bouw- en architectuurwereld. Meer dan 830.000 LEGO®-stenen zijn gebruikt om replica’s van ‘s werelds vijf hoogste gebouwen na te bouwen: de Burj Khalifa, Shanghai-toren, Makkah Royal Clock Tower Hotel, One World Trade Center en Taipei 101.

In de nieuwe LEGO® NINJAGO® World kan je je ninja-vaardigheden testen in Lloyds Laser Labyrint, op Coles Klimwand, in de Spinners van Kai en met de reflex-training van Jay. De ultieme NINJAGO-belevenis staat je te wachten in LEGO NINJAGO The Ride, een interactieve attractie waarin je de controle moet krijgen over de vier elementen: vuur, bliksem, aarde en ijs. Als je dat lukt, kan je het opnemen tegen een reuzenslang die De Grote Verslinder wordt genoemd.

Beleef de spanning van een vrije val in de Polar X-plorer attractie. Ga op bezoek bij de pinguïns in Penguin Bay of kijk naar haaien die boven je hoofd rondzwemmen in Atlantis by SEA LIFE™. Rond de dag af in de attractie LEGOTOP®, waar je vanaf 36 meter hoogte een imposant uitzicht hebt over de meer dan 65 miljoen LEGO®-steentjes beneden.

Voor een hapje of drankje kan je terecht in verschillende cafés en restaurants. Wie wil, kan zelfs overnachten in een van de sprookjesachtige themakamers van het hotel.

LEGO, the LEGO logo and LEGOLAND are trademarks of the LEGO Group and here used with special permission. ® 2018 The LEGO Group.

Voorwaarden


Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 4 november 2018 op alle openingsdagen en -uren van het park.
Aankoop: maximaal 1 groupon per familie te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Tickets: je groupon is je entreebewijs, neem je afgedrukte groupon mee.
Meer info: je groupon geeft toegang tot dezelfde attracties als een verworven ticket bij de ingang. De SEAT Traffic School is uitgesloten van het aanbod. Maximaal 2 volwassenen per groupon. Een "kind" heeft de leeftijd van 3 tot 12 jaar. Kinderen jongeren dan 3 jaar mogen gratis naar binnen bij LEGOLAND ® Billund Resort. Niet geldig i.c.m. andere acties. Originele prijs berekend o.b.v. de wisselkoers van DKK naar EUR op 10 april 2018, rekening houdend met wisselkoersschommelingen. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over LEGOLAND®


© Groupon

Dit iconische park in Billund, Denemarken, is het eerste LEGOLAND® ter wereld. Het opende zijn deuren inmiddels al meer dan 50 jaar geleden, in 1968, niet ver van waar de LEGO®-blokjes gemaakt worden. Elk jaar vergapen meer dan twee miljoen enthousiaste bezoekers zich aan de attracties. Geen wonder, want in Billund staat je een dag vol spanning, actie en avontuur te wachten.

LEGOLAND Billund

Tickets & Evenementen, Gezin, Gezinsattractie, Kinderactiviteiten
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.