Geen nieuwe meldingen

170 Finish-vaatwastabletten All-in-One Power and Pure

Finish-vaatwastabletten

€ 23,98
Uitverkocht

In een Notendop

Deze tabletten zijn ontworpen om krachtig vaat en glas te reinigen en hebben een actieve, met zuurstof versterkte formule.

Product-details

  • Formule versterkt met actieve zuurstof
  • Ontworpen om hardnekkige vlekken te verwijderen
  • De Power Gel biedt een voor-reinigingsfunctie
  • Bestrijdt vlekken en kalkaanslag
  • Minder chemicaliën, kleurstoffen en allergenen - geen toegevoegd fosfonaat
  • Geschikt voor de meeste vaatwassers

Deal-Voorwaarden

Geachte klant, na de implementatie door de regering van beperkende maatregelen om de verspreiding van Coronavirus Covid-19 in de hand te houden, kunnen leveringen in het hele gebied vertraging oplopen.

Levering: € 2,99 (niet inbegrepen). Levering binnen circa 7 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.


Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.