Geen nieuwe meldingen

Fletcher Hotel-Restaurant De Zeegser Duinen

Schipborgerweg 8, Zeegse

Onbeperkt genieten van een Live Cooking-diner bij Hotel de Zeegser Duinen voor 2 - 10 personen

Kies optie

In een Notendop

In het Live Cooking restaurant worden alle gerechten vers bereid waar je bij staat: eet er zoveel voor-, hoofd- en nagerechten als je op kan

Over deze deal

Net als barmharige artsen, ware liefde en de reislust van Floortje Dessing kent een diner bij restaurant Paviljoen Duinoord geen grenzen. Geniet grenzeloos tijdens een avondje Live Cooking.

Kies uit 5 opties

  • € 44,99 voor onbeperkt genieten van live cooking voor 2 personen (waarde € 65)
  • € 67,50 voor onbeperkt genieten van live cooking voor 3 personen (waarde € 97,50)
  • € 89,98 voor onbeperkt genieten van live cooking voor 4 personen (waarde € 130)
  • € 134,97 voor onbeperkt genieten van live cooking voor 6 personen (waarde € 195)
  • € 224,95 voor onbeperkt genieten van live cooking voor 10 personen (waarde € 325)

De koks van Paviljoen Duinoord werken vóór de schermen: onder de ogen van de gasten bereiden zij live de meest smaakvolle gerechten. In het Live Cooking restaurant worden alle gerechten elke dag vers bereid met streek- en seizoensproducten en dagverse ingrediënten van hoge kwaliteit. Ze werken er bovendien met biologische zuivelproducten en zomers wordt er gebruik gemaakt van groenten en kruiden uit eigen moestuin.

Bij Paviljoen Duinoord eet je nu onbeperkt voorgerechten, hoofdgerechten (vlees, vis en vegetarisch) en desserts. Stel zelf een 3-, 4-, 5- of 6-gangenmenu samen uit de koude gerechten en uit de vers bereide warme gerechten, kies er verschillende groenten en aardappel- of pastagerechten bij en sluit af met een zoet dessert, ijs of kaas.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 5 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week (m.u.v. feestdagen). Geldig vanaf 1 januari 2016.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: minimaal 24 uur vooraf via reserveren.groupon.nl.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Exclusief drankjes. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Fletcher Hotel de Zeegser Duinen

Bij Hotel-Restaurant De Zeegser Duinen wordt alles in staat gesteld om uitstekend te ontbijten en te dineren. Het hotel is uitgerust met twee restaurants, een Grand Café, hotelbar en een fraaie lounge. In Live Cooking restaurant Paviljoen Duinoord is het ontbijt en het diner een ware belevenis. En in Restaurant La Lisière geniet je van een bijzondere lunch van de à la carte-kaart of gewoon van iets lekkers bij de koffie. Restaurant La Lisière dankt haar naam aan de prachtige ligging aan de rand van het bos met een magnifiek uitzicht over de zandverstuiving met heidevelden.