Geen nieuwe meldingen

Magazijnstraat 6A, Tilburg

Fotoshoot met maximaal 12 personen incl. mini-album bij Frans Lahaye fotografie

Kies optie
Tot -5% korting, max. € 50
Promo Code VANGST. Ends 25-6.
Code toepassen
Meer dan 10 keer bekeken vandaag, dus handel nu!

In een Notendop

Laat je met max. 12 personen vastleggen op de gevoelige plaat, je krijgt een album met zes foto’s mee naar huis.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
G
Guest
1 beoordelingen1 beoordelingen
maart 18, 2021
Wat een geweldige ervaring! In zijn bijzondere studio wist Frans onze kids prachtig op beeld te zetten. Groepsfoto’s en van ieder apart portretfoto’s, allemaal even mooi. We waren gewoon sprakeloos bij het zien van het resultaat. Frans neemt de tijd om je op je gemak te stellen en voelt goed aan waar je naar op zoek bent. Een absolute aanrader
replied
View Comment +
G
Guest
1 beoordelingen1 beoordelingen
februari 20, 2021
Zeer leuke man. Hele goede service
C
Connie
1 beoordelingen1 beoordelingen
januari 30, 2021
Professioneel en vriendelijk, we werden meteen op ons gemak gesteld. Ook veel aandacht en moeite om onze baby mooi te kunnen fotograferen. We gaan zeker meer fotoshoots laten maken!

Over deze deal

Deze deal behoort tot de selecte club van beste Groupon-deals van 2020!


De deal

  • € 39,99 voor een fotoshoot voor max. 12 personen incl. mini-album (waarde € 100)

Met maximaal 12 personen kan jij je professioneel laten fotograferen. Kom dus alleen, met z’n tweeën of met de hele familie, wat jij wilt. De fotograaf maakt het niet uit, hij weet precies hoe hij van jullie portret iets bijzonders kan maken. In de ruime fotostudio aan de Magazijnstraat in Tilburg word je in een ontspannen sfeer ontvangen. Na afloop van de shoot maak je een vervolgafspraak. Dan mag je op een groot tv-scherm zelf komen uitzoeken welke foto’s jij het mooiste vindt voor in het album dat je krijgt (zes foto’s van 6 x 6 cm). Tegen een meerprijs kan je dan ook andere foto’s in elk gewenst formaat en van elk gewenst materiaal bestellen, ook bewerkt. Wel inbegrepen: een mini-album van 6 x 6 cm om mee naar huis te nemen.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op dinsdag t/m zaterdag op afspraak.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Reserveren: verplicht telefonisch op 013 467 3183, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren.
Meer info: Niet voor publicatiedoeleinden. Beperkte beschikbaarheid op zaterdag. De beelden blijven eigendom van Frans Lahaye Fotografie en worden niet digitaal of op dvd aangeleverd. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Frans Lahaye fotografie

Fotograaf Frans Lahaye werkt al 30 jaar als zelfstandig fotograaf in Tilburg. Je kan bij hem terecht voor familieshoots, glamourshoots, bedrijfsfotografie en zelfs voor concertfotografie, maar welke shoot je ook kiest: hij legt de lat altijd zo hoog mogelijk voor zichzelf. En dat is opgevallen, want hij was de enige Nederlandse fotograaf die eindigde in de top 10 bij de World Cup Photography. Alle beelden van Frans Lahaye kregen de kwalificatie 'uitmuntend'. Leuk om te weten is dat de foto's sinds kort gemaakt worden in een fonkelnieuwe studio met een prachtig vintage-interieur. En dat geeft weer nét dat beetje extra stijl aan je foto's.