Geen nieuwe meldingen

Frans Lahaye fotografie

Fotoshoot met maximaal 12 personen incl. mini-album bij Frans Lahaye fotografie

Resterende tijd beperkt!
Tot 60% korting.
Kies optie

In een Notendop

Laat je met max. 9 personen vastleggen op de gevoelige plaat, je krijgt een album met zes foto’s mee naar huis.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt

Deze deal behoort tot de selecte club van beste Groupon-deals van 2018!


De deal

  • € 39,99 voor een fotoshoot voor max. 12 personen incl. mini-album (waarde € 100)

Met maximaal 12 personen kan jij je professioneel laten fotograferen. Kom dus alleen, met z’n tweeën of met de hele familie, wat jij wilt. De fotograaf maakt het niet uit, hij weet precies hoe hij van jullie portret iets bijzonders kan maken. In de ruime fotostudio aan de Conservatoriumlaan in Tilburg word je in een ontspannen sfeer ontvangen. Na afloop van de shoot maak je een vervolgafspraak. Dan mag je op een groot tv-scherm zelf komen uitzoeken welke foto’s jij het mooiste vindt voor in het album dat je krijgt (zes foto’s van 6 x 6 cm). Tegen een meerprijs kan je dan ook andere foto’s in elk gewenst formaat en van elk gewenst materiaal bestellen, ook bewerkt. Wel inbegrepen: een mini-album van 6 x 6 cm om mee naar huis te nemen.

Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op dinsdag t/m zaterdag.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Reserveren: verplicht telefonisch op 013 467 3183, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren.
Meer info: Niet voor publicatiedoeleinden. Beperkte beschikbaarheid op zaterdag. De beelden blijven eigendom van Frans Lahaye Fotografie en worden niet digitaal of op dvd aangeleverd. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Frans Lahaye fotografie

Fotograaf Frans Lahaye werkt al 30 jaar als zelfstandig fotograaf in Tilburg. Je kan bij hem terecht voor familieshoots, glamourshoots, bedrijfsfotografie en zelfs voor concertfotografie, maar welke shoot je ook kiest: hij legt de lat altijd zo hoog mogelijk voor zichzelf. En dat is opgevallen, want hij was de enige Nederlandse fotograaf die eindigde in de top 10 bij de World Cup Photography in 2015. Alle beelden van Frans Lahaye kregen de kwalificatie 'uitmuntend'.

Frans Lahaye fotografie

Fotografie, Fotograaf
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.