Fotostudio Fotoshoot

Fotoshoot voor max. 100 pers. bij Fotoshootstudio Fotoshoot

Resterende tijd beperkt!
Tot 75% korting.
Kies optie

In een Notendop


Laat jezelf, met gezin, familie, vrienden, vriendinnen, een groep onbekende mensen, of iedereen bij elkaar op de gevoelige plaat vastleggen.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt


Kies uit 5 opties

  • € 9,99 voor een groepsfotoshoot voor 1-20 personen (waarde € 39,40)
  • € 19,99 voor een groepsfotoshoot voor 21-40 personen (waarde € 78,85)
  • € 29,99 voor een groepsfotoshoot voor 41-60 personen (waarde € 118,20)
  • € 39,99 voor een groepsfotoshoot voor 61-80 personen (waarde € 157,60)
  • € 49,99 voor een groepsfotoshoot voor 81-100 personen (waarde € 197)

Je kan de fotoshoot laten plaatsvinden in de studio of ervoor kiezen om deze in het Wilhelminapark in Utrecht te doen. Net welke sfeer je wil creëren. Laat je met je dierbare familie of vriendengroep vastleggen, en op de foto gaan met je bedrijf of voetbalteam kan natuurlijk ook. De shoot duurt 45 minuten en tijdens de shoot worden 50 foto’s geschoten, dus daar zit vast wel een goed gelukt kiekje tussen.

Na de fotosessie ontvang je een print van 20 x 30 cm of een digitaal exemplaar op hoge resolutie mee op DVD. Meer foto’s zijn ter plekke na te bestellen, deze krijg je dan mee op DVD.

Voorwaarden


Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht via e-mail op info@fotoshoot.nl o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. De fotoshoot vindt in eigen kleding plaats, er zijn geen omkleedmomenten en er is geen visagist aanwezig. Foto's zijn naar keuze na te bestellen, deze kan je dan op een DVD mee naar huis nemen. De shoot vindt plaats in Amsterdam of Utrecht. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Fotostudio Fotoshoot


Bij Fotoshoot.nl kan je terecht voor bijzondere klik-momenten: een bruiloft, een familie-uitje of gewoon een mooie foto laten maken van jezelf. Fotografen die alles doen voor een klik met jou doen hun shoots in hun professionele fotostudio in Amsterdam-Zuidoost op 4 autominuten van de Amsterdam ArenA. Het is trouwens niet nodig om zelf altijd met een grote 'cheese'-glimlach op de foto te gaan, want ook producten fotograferen voor brochures, abri's, advertenties, catalogi én persberichten is mogelijk bij deze fotostudio.

Fotostudio Fotoshoot

Fotografie, Fotograaf
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.