sluit
Gebruik code MASSAGE25 en krijg tot 25% korting op Lokaal. Eindigt morgen. Uitzonderingen mogelijk.

Fotostudio Memento

2 locaties

Fotoshoot naar keuze voor 15 personen, incl. een afdruk bij Fotostudio Memento in Soest en Heemstede

Kies optie
Tot -5% korting op de verkoopprijs, max. € 50
Promotiecode MASSAGE25. Eindigt 9-2.
Code toepassen

In een Notendop

De shoot van 45 min. is incl. een afdruk van 20x30 cm - kies uit deze thema’s: Familie, Zwangerschap, Kids, Baby, Business, Solo en Love.

Groupon-beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle Groupon-beoordelingen zijn van mensen die deals hebben ingewisseld bij deze partner. Beoordelingsverzoeken worden per e-mail verzonden naar klanten die de deal hebben gekocht.

Over deze deal

Kies uit 3 opties

  • € 12,99 voor 1x een studio-fotoshoot (waarde € 29)
  • € 24,99 voor 2x een studio-fotoshoot (waarde € 58)
  • € 34,99 voor 3x een studio-fotoshoot (waarde € 89)

De fotoshoot voor 1 tot maximaal 15 personen duurt 45 minuten en is inclusief één keer kledingwissel en één afdruk van 20x30 cm mee naar huis. Je kan kiezen uit de volgende thema’s: Familie, Zwangerschap, Kids, Baby, Business (bijv. LlinkedIn-profiel), Solo-shoot (alle leeftijden mogelijk) en Love-shoot (samen met je partner). Foto’s bijbestellen kan ook, de prijzen daarvoor zie je hier.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 4 maanden vanaf het moment van aankoop op woensdag t/m zaterdag (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reservering vereist
Reserveer minimaal 24 uur van tevoren via deze link: https://fotostudiomemento.nl/reserveren-p/groupon/ Neem je afgedrukte groupon mee. Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Inclusief 1 afdruk van 20x30 cm. Niet geldig i.c.m. andere acties. In het weekend is er een toeslag van 9 Euro. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Fotostudio Memento

Spontane fotografie als aandenken, daar is het de fotoprofessionals van Fotostudio Memento om te doen. Spontaan in aanpak én uitstraling van hun fotoshoots, maar vergis je niet: achter hun vakbekwaamheid gaat ervaring en beheersing schuil. Je zoekt ze op voor een studio-fotoshoot, voor een Cakesmash-fotoshoot (van je éénjarige peuter die zich uitleeft op een taart) en een Kinderfeestje (uiteraard mét fotoshoot). In hun fotostudio aan de Kerkstraat in Soest - niet ver van het winkelcentrum en gelijknamige NS-station - leggen zij jou en eventueel je gezelschap vast zoals jij dat graag wil: sprekend, sprankelend, speciaal en - inderdaad - spontaan. Schiet ons spontaan nog te binnen: je parkeert er gratis voor de deur en loopt er na een treinreis in een minuut of 7 naartoe.